Claudiu Matei, candidat PNL la Camera Deputaților: Clasa politică este într-o continuă schimbare. Trebuie să venim cu politici publice pentru tineri ca să rămână în țară (VIDEO)

Claudiu Matei, candidat PNL la Camera Deputaților: Clasa politică este într-o continuă schimbare. Trebuie să venim cu politici publice pentru tineri ca să rămână în țară (VIDEO)
Sursa foto: Facebook - Claudiu Matei

Claudiu Matei, președintele TNL Vrancea și candidat la Camera Deputaților, a fost prezent în podcastul PNL și a subliniat nevoia de politici publice care să îi convingă pe tineri să rămână în țară.

Claudiu Matei: Clasa politică este într-o continuă schimbare

Liberalul spune că în momentul de față vede „clasa politică într-o continuă schimbare” și crede că „acest lucru este cel mai important aspect de care toți politicienii ar trebui să țină cont”.

Întrebat dacă este de părere că face parte dintr-o generație care va schimba România, el a adăugat: „Da, cu siguranță, și spun acest lucru pentru că, pe de o parte, mă cunosc pe mine, pe de altă parte, îmi știu colegii, nu doar de la nivel local sau județean, cunosc colegi de la nivel național, tineri, la fel ca noi, care schimbă mentalități, vin cu idei și cu soluții pentru comunitățile lor și atunci, da, cred, cu siguranță, că schimbăm clasa politică”.

Claudiu Matei: Trebuie să venim cu politici publice pentru tineri ca să rămână în țară

Întrebat despre problema exodului românesc, Claudiu Matei a declarat: „Fiecare problemă își are și o rezolvare. Într-adevăr, este un exod al tinerilor care aleg până la urmă să părăsească țara, ori înainte de a începe facultatea, ori după terminarea facultății, și iar ajungem la factorul politic, și iar o spun, de fiecare dată când am ocazia, trebuie să știm să venim cu politici publice pentru tineri, ca tinerii să rămână la noi în țară”.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`