Claudiu Manta: USR încearcă acum să se cațere pe popularitatea lui Nicușor Dan, uitând că l-au aruncat ca pe o măsea stricată. Vom vota pentru referendum, însă solicităm să se respecte legea (VIDEO)

Claudiu Manta: USR încearcă acum să se cațere pe popularitatea lui Nicușor Dan, uitând că l-au aruncat ca pe o măsea stricată. Vom vota pentru referendum, însă solicităm să se respecte legea (VIDEO)
Sursa foto: Facebook / Claudiu Manta

Deputatul PSD Claudiu Manta a vorbit despre referendumul primarului general din București, luni, la Știrile B1 TV prezentate de Irina Petraru, și i-a acuzat pe cei din USR că „încearcă acum să se cațere pe popularitatea lui Nicușor Dan, uitând că l-au aruncat ca pe o măsea stricată atunci când Nicușor Dan a renunțat la USR acum mulți ani în urmă”.

Claudiu Manta (PSD), pe B1 TV, despre referendumul lui Nicușor Dan

PSD, a spus Claudiu Manta, va vota pentru referendumul propus de primarul Capitalei.

„Mă distrează cum USR încearcă acum să se cațere pe popularitatea lui Nicușor Dan, uitând că l-au aruncat ca pe o măsea stricată atunci când Nicușor Dan a renunțat la USR acum mulți ani în urmă (…). Ne dorim acest referendum și, ca să închid subiectul, vom vota pentru el, însă tot ceea ce solicităm este să se respecte legea, că nu e nevoie de alte birouri de vot și putem face un singur birou de vot ca să nu mai cheltuim alți bani și să nu mai risipim alte resurse”, a declarat Claudiu Manta.

Ce a spus despre popularitatea lui Marcel Ciolacu din București

Întrebat despre sondajul CURS care îl plasează pe liderul PSD pe primul loc în preferințele bucureștenilor, Claudiu Manta a declarat: „Este o realizare, dacă vreți, din punct de vedere electoral majoră. Pentru că din motive, haideți să zicem, inclusiv istorice, PSD n-a stat niciodată grozav în București. Faptul că, iată, candidatul Marcel Ciolacu se află pe primul loc în preferințele bucureștenilor eu cred că este un semnal extrem de bun pentru ceea ce vor însemna alegerile în primul și al doilea tur din această iarnă”.

„E o poză de moment a acestui sondaj, însă ceea ce este foarte clar din toate sondajele este că Marcel Ciolacu și Partidul Social Democrat sunt pe primul loc în preferințele oamenilor, pentru că așa vor oamenii. Noi considerăm că am făcut lucruri bune pentru oameni. Este primul candidat care a lansat un proiect de țară foarte serios, fundamentat, cu cifre foarte clare și cu obiective foarte clare, și eu cred că oamenii văd faptul că există seriozitate la PSD, există stabilitate”, a adăugat social-democratul.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`