Ciucă, mesaj pentru Ciolacu și PSD: „Dacă vreți să vă mai creadă lumea că ajutați pensionarii, atunci susțineți actualizarea pensiilor pentru militari” (VIDEO)

Publicat: 24 10. 2024, 22:39
Nicolae Ciucă, liderul PNL și candidatul partidului la prezidențiale. Sursa foto: Captură video - Nicolae Ionel Ciucă / Facebook

Nicolae Ciucă, liderul PNL și candidatul partidului la prezidențiale, a cerut PSD-ului să nu mai blocheze în Parlament proiectul de lege al PNL care elimină inechitățile privitoare la pensiile militarilor.

Apelul liderului PNL către PSD

„Le cer din nou lui Marcel Ciolacu și PSD să susțină proiectul de lege liberal pentru eliminarea inechităților privitoare la pensiile militarilor.

Îi cer premierului Marcel Ciolacu să transmită de urgență punctul de vedere al Guvernului pe acest proiect, care a fost amânat, pentru că altfel întrega procedură parlamentară rămâne în continuare blocată.

Cer PSD să voteze de urgență acest proiect de lege. Nu e normal ca oameni care au slujit țara aceeași perioadă de timp, care au avut același grad să aibă pensii diferite.

Proiectul PNL face dreptate militarilor în rezervă și trebuie votat rapid în Parlament.

E un lucru care poate fi rezolvat și care trebuie rezolvat acum, nu lăsat pentru viitoarea guvernare. Le spun, deci celor din PSD: țineți-vă de cuvânt, nu mai tergiversați, faceți ce trebuie pentru militarii în rezervă!

Dacă vreți să vă mai creadă lumea că ajutați pensionarii, atunci susțineți actualizarea pensiilor pentru militari!”, a transmis președintele PNL.

Mesajul lui Ciucă pentru pensionarii militari

Nicolae Ciucă s-a adresat apoi direct pensionarilor militari: „Stimați camarazi, vă asigur că și eu, și PNL vom lupta pentru dreptatea dvs. Dacă va fi nevoie să reamintesc în fiecare zi Guvernului și PSD să nu mai blocheze legea care elimină inechitățile, voi face acest lucru”.