Ciucă l-a ironizat pe Ciolacu pentru că a greșit pronunțarea cuvântului „malpraxis”: „Ridicolul situației vine din insistența lui Marcel Ciolacu de a purta dezbateri despre cărți”

Ciucă l-a ironizat pe Ciolacu pentru că a greșit pronunțarea cuvântului „malpraxis”: „Ridicolul situației vine din insistența lui Marcel Ciolacu de a purta dezbateri despre cărți”
Nicolae Ciucă, președintele PNL. Sursa foto: Nicolae Ciucă / Facebook

Nicolae Ciucă, liderul PNL, a continuat schimbul de replici cu Marcel Ciolacu, președintele PSD, pe tema cărții pe care urmează s-o publice. În loc să se preocupe de cartea mea, a spus Ciucă, premierul Ciolacu mai bine s-ar ocupa de situația de la Spitalul Sf Pantelimon.

Ciucă: Ciolacu să lase discuțiile despre cărți, că are o criză uriașă de gestionat

„Am citit postarea-replică a “colegului” Marcel Ciolacu. Dacă ar fi să-i răspund în același fel, aș putea spune că nu cred că a citit-o înainte de a fi postată. Nu o fac pentru că nu vreau să alimentez starea de nervozitate a unui premier PSD pus în fața unor situații care implică termenul de MALPRAXIS.

Ridicolul situației vine din insistența lui Marcel Ciolacu de a purta dezbateri despre cărți. Tragicul vine din situația de la spitalul Pantelimon relevată de anchetă, care, o repet, cere acțiuni și responsabilitate guvernamentală. Insist ca premierul să se aplece asupra problemei, nu să vorbească despre cărți și marketing politic. Are o criză uriașă de gestionat”, a transmis Nicolae Ciucă, pe Facebook.

Schimbul de replici dintre Ciucă și Ciolacu

Amintim că Ciolacu l-a ironizat pe Ciucă pentru că a folosit fonduri publice pentru promovarea cărții sale, care încă nu a fost publicată: „Am înțeles că au fost folosite (fondurile- n.r.) la lansarea unei cărți. O să fie un bestseller, sunt convins, mai ales dacă ținem cont de ce promovare a avut”.

Ciucă i-a spus apoi liderului PSD că ar face bine să citească și el cartea, că poate învață ceva din ea: „Îi recomand lui Marcel Ciolacu să citească și el cartea, poate avea multe de învățat. Promit să îi trimit un exemplar, cadou. Sper că va fi un bestseller, pentru că toate încasările vor merge către inițiative caritabile”.

Președintele PNL a revenit apoi cu o nouă declarație, în care i-a cerut premierului să se ocupe de situația de la Spitalul Sf Pantelimon: „Am observat ardoarea cu care premierul Marcel Ciolacu aduce în discuție problema cărții pe care am scris-o. Îi transmit să stea liniștit! Va avea un exemplar cu dedicație, sper că va reuși să-l citească. Dar până atunci, în calitate de partener de coaliție, îi solicit să trateze cu maximă responsabilitate situația de la spitalul Pantelimon”.

Ciolacu i-a răspuns apoi lui Ciucă taxându-l din nou pentru că folosește fonduri publice pentru a-și promova cartea: „Îi recomand deci domnului Ciucă să scrie mai mult la vestita sa carte și mai puțin pe rețelele sociale. Altfel, riscă să aibă mai multe panouri publicitare decât pagini la această «Capră cu trei iezi» liberală de 2 milioane de euro”.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`