Ciucă: Eu cu PSD nu mai fac guvernare / Ciolacu și-a schimbat total comportamentul în coaliție și acum vedem de ce – pentru că avea un scenariu clar, împreună cu AUR și Simion (VIDEO)

Publicat: 23 10. 2024, 23:44
Nicolae Ciucă, președintele PNL. Sursa foto: Nicolae Ionel Ciucă / Facebook

Nicolae Ciucă, liderul PNL și candidatul partidului la prezidențiale, a declarat că liberalii au întrerupt dialogul cu PSD din momentul în care Marcel Ciolacu, liderul social-democraților și contracandidatul său, „și-a schimbat total comportamentul în coaliție”. În opinia lui Ciucă, această schimbare s-a produs deoarece Ciolacu „avea un scenariu clar, împreună cu AUR și George Simion”.

Declarațiile au fost făcute la lansarea programului prezidențial al lui Nicolae Ciucă.

Ciucă: Ciolacu are o înțelegere cu Simion

„Doamnelor și domnilor, încredere fără sinceritate nu poate exista. Vom duce până la capăt acest program de guvernare, dar nu mai există niciun fel de încredere în Partidul Social Democrat. De altfel, Partidul Național Liberal va prezenta săptămâna viitoare propriul program de guvernare pentru ciclul 2024-2028, care este total opus gândirii etatiste a PSD.

Am întrerupt dialogul cu PSD în momentul în care Marcel Ciolacu și-a schimbat total comportamentul în coaliție. Acum se poate vedea limpede de ce, pentru că avea un scenariu clar, împreună cu AUR și George Simion. În consecință, am mai spus de câteva ori, eu cu PSD nu mai fac guvernare”, a declarat președintele PNL.

Ciucă denunță „coaliția toxică” PSD – AUR

„Vedem ascensiunea populismului și extremismului în Europa și în lume. Valorile democratice sunt amenințate, ordinea mondială e în pericol.

În România această amenințare are un nume – coaliția toxică dintre PSD și AUR, un PSD aurit, care deschide ușa influențelor străine și aduce declin economic țării noastre.

E rolul nostru, cel mai mare partid liberal de dreapta, să oprim acest lucru!”, a mai declarat Nicolae Ciucă în cadrul evenimentului.