Ciucă, despre zvonurile privind candidatura sa la prezidențiale: „S-a încercat să se manipuleze într-un anumit fel opinia publică, dar s-a ajuns prea departe”

Ciucă, despre zvonurile privind candidatura sa la prezidențiale: „S-a încercat să se manipuleze într-un anumit fel opinia publică, dar s-a ajuns prea departe”
Nicolae Ciucă, liderul PNL. Sursa foto: Nicolae Ciucă / Facebook

Nicolae Ciucă, liderul PNL, a dat asigurări, luni, că merge mai departe în cursa prezidențială „fără niciun fel de problemă”, informează Agerpres. Candidatura sa ar urma să fie aprobată de Consiliul Naţional al PNL, săptămâna aceasta, după ce la finele lunii trecute a fost validată de Biroul Politic Naţional.

Ciucă, despre candidatura sa la prezidențiale

Întrebat de un jurnalist dacă rămâne candidatul partidului la prezidenţiale, Nicolae Ciucă a răspuns: „În toată această vâltoare, am văzut, de ştiri induse, s-a încercat să se manipuleze într-un anumit fel opinia publică, ceea ce pot să înţeleg că face parte din jocul politic. Dar s-a ajuns prea departe. Noi nu am vorbit despre niciun candidat al vreunui partid că nu ar fi cel care urmează să se angajeze formal în candidatură. Şi atunci, noi ne vedem de drumul nostru, mergem mai departe fără niciun fel de problemă”.

Ciucă, despre diploma sa de BAC

Declarația a fost făcută în Sebeș, unde Ciucă a participat la deschiderea noului an școlar.

Întrebat tot acum de un jurnalist ce medie a avut la Bacalaureat, liderul PNL a răspuns: „Nu intru la concurenţă cu nimeni pe trecut. Haideţi să vedem ce facem în viitor”. O aluzie la premierul Marcel Ciolacu, liderul PSD și contracandidatul său în alegeri, care și-a amintit recent ce medie a avut la BAC.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
23:57 - O localitate din România nu are apă potabilă la robinet. Care este cauza
23:49 - Nicușor Dan, despre lucrările la rețeaua de termoficare: Avem 15 şantiere deschise. Facem 70 km anul acesta. Vor fi tot mai puține avarii (VIDEO)
23:31 - Un bărbat și-a pierdut viața printr-un accident de bucătărie. Acesta s-a înjunghiat mortal
22:59 - Ciucă, despre amendamentul ce-l ajută pe Iohannis să candideze la parlamentare: Noi doar restabilim un drept. Experiența președintelui nu se irosește, trebuie valorificată
22:57 - Care este țara din lume care are mai multe mașini electrice decât pe benzină? Autoritățile oferă reduceri fiscale generoase pentru vehiculele electrice
22:40 - Nicușor Dan, despre planșeul de la Piața Unirii: Nu avem o expertiză care să spună că-i pericol public. Când Primăria Sectorului 4 va veni cu toate avizele, vom da repede autorizația pentru intervenție (VIDEO)
22:19 - Ce au spus medicii din Beirut despre rănile produse de pagerele care au explodat: „N-am mai văzut aşa ceva. Este indescriptibil”
22:14 - Nicusor Dan, întrebat dacă va semna şi pentru candidatura lui Ludovic Orban, după ce a semnat pentru Ciucă și Lasconi: Dacă mi-o solicită, desigur, pentru că este un partid de dreapta (VIDEO)
21:51 - Cum funcționează dronele antițânțari din Capitală. Nicușor Dan: Dacă se dovedesc eficiente acum, le vom folosi sistematic la anul. Nu e absolut niciun pericol pentru oameni (VIDEO, FOTO)
21:46 - Care este orașul cu cel mai lung nume din lume? Este o destinație cunoscută și a ajuns și în Cartea Recordurilor