Ciucă a dezvăluit care sunt „elementele fundamentale” din „viziunea sa prezidențială” (FOTO)

Ciucă a dezvăluit care sunt „elementele fundamentale” din „viziunea sa prezidențială” (FOTO)
Nicolae Ciucă, președintele PNL. Sursa foto: Nicolae Ionel Ciucă / Facebook

Nicolae Ciucă, liderul PNL, a susținut că în timpul mandatului său de premier și-a conturat strategii realiste, în jurul securității și siguranței cetățenilor. Astfel, „la predarea mandatului de premier, am lăsat țării o situație stabilă și echilibrată”, a mai afirmat acesta. Ciucă spune că securitatea și siguranța cetățenilor sunt elemente fundamentale și în viziunea sa prezidențială.

Ciucă: Nu m-am oprit niciodată din a pune în prim plan securitatea și siguranța cetățenilor

„Concentrând activitatea guvernului în jurul acestor două deziderate, ca prim-ministru, am putut preveni o penurie de carburanți sau de alimente, în perioada în care România s-a lovit de mai multe crize suprapuse din domenii precum energie, alimentație publică, sănătate sau apărare. La predarea mandatului de premier, am lăsat țării o situație stabilă și echilibrată.

Toate acestea au fost posibile pentru că am trasat strategii cu obiective realiste, colaborând îndeaproape cu instituțiile statului, ONG-urile, mediul asociativ și entități cu expertiză.

Nu m-am oprit niciodată din a pune în prim plan securitatea și siguranța cetățenilor. În viziunea mea prezidențială, sunt două elemente fundamentale, în jurul cărora se alcătuiește orice strategie sectorială, pe un domeniu anume, sau una generală, la nivel național”, a transmis Nicolae Ciucă, într-o postare pe Facebook.

Amintim că, săptămâna trecută, Nicolae Ciucă a fost desemnat de Biroul Politic Naţional al PNL drept candidatul partidului la alegerile prezidenţiale. Decizia urmează să fie aprobată și de Consiliul Naţional.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`