Ciprian Dobre (PNL), despre situația lui Nelu Tătaru: „Noi, ca partid politic, am făcut tot ceea ce credem noi că este corect” (VIDEO)

Ciprian Dobre (PNL), despre situația lui Nelu Tătaru: Noi, ca partid politic, am făcut tot ceea ce credem noi că este corect (VIDEO)
Ciprian Dobre, vicepreședinte PNL. Sursa foto: Ciprian Dobre / Facebook

Ciprian Dobre, vicepreședinte PNL, a vorbit în emisiunea Politica Zilei, moderată de Ioana Constantin, pe B1 TV, despre situația lui Nelu Tătaru.

„În opinia noastră, există această prezumție de nevinovăție în plan public”

Dobre a precizat că Nelu Tătaru nu mai este președintele filialei, nu mai candidează la alegerile parlamentare și colaborează prin apărătorii săi cu organismele de anchetă.

“Toate aceste lucruri vor trebui să fie probate de către procurori în fața unui judecător. (…) Am înțeles că toate aceste probe au fost adunate undeva în lunile mai, iunie, ceva de genul acesta. A existat tot timpul ca până în octombrie să se întâmple acest lucru, ok, nu s-a întâmplat, nu-i niciun fel de problemă. Situația este următoarea, noi, ca partid politic, am făcut tot ceea ce credem noi că este corect.

Nelu Tătaru nu mai este președintele filialei, nu mai candidează la alegerile parlamentare și colaborează prin apărătorii săi cu organismele de anchetă. Unde vom ajunge, vom vedea. Semnele de întrebare au fost ridicate de către avocații domniei sale: 1 – erau pe televizoarele întregii țări niște capturi dintr-o filmare pe care avocatul suspectului nu le văzuse, ceea ce este halucinant și probabil că lucrurile astea ar trebui, undeva, în procedura penală, reglementate.

Și al doilea lucru, faptul că acele presupuse fapte din luna mai, luna iunie se ajunge în octombrie, se solicită percheziții, dar nu există un proces verbal de consemnare a infracțiunii flagrante.

Cred că, în opinia noastră, există această prezumție de nevinovăție în plan public.

Domnul Tătaru a făcut un pas lateral sau în spate și urmează să avem aceeași conduită ca Partid Național Liberal, când e vorba de orice faptă și orice membru.”, a precizat Ciprian Dobre.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
19:53 - Nicușor Dan a cerut sprijinul Poliției Române pentru a desființa șantierul de la Planșeul Unirii: „Nu cred că trebuie să suni ministrul înainte să rogi poliția să își îndeplinească obligațiile legale” (VIDEO)
19:36 - Nicușor Dan a revenit pe șantierul de la plafonul din Piața Unirii, însoțit de buldozere, să dea jos gardurile: Vă înmânez această dispoziție de desființare. Conform acesteia, noi vă somăm să desființați dvs. Dacă nu o să desființați de bunăvoie, o să desființăm noi (VIDEO)
19:33 - Produsul al cărui preț crește lunar. Cât costă acum, după scumpiri în lanț
19:10 - Ștefan Pălărie (USR), despre scandalul privind planșeul Unirii: Oare de ce s-a răzgândit Daniel Băluță, peste noapte, pentru că acum o săptămână a anunțat bosumflat că renunță la reabilitarea planșeului
18:56 - George Simion, alături de Gigi Becali la moaștele Sfintei Parascheva. Cei doi au venit cu o aeronavă TAROM și au fost preluați cu transportul VIP (FOTO)
18:52 - Dragoș Bucur, despre lupta împotriva bolii cu care a fost diagnosticat. La ce aliment a fost nevoit să renunțe
18:25 - Ce spune PSD despre scandalul reabilitării Planșeului Unirii: „Nicușor Dan are un discurs dublu”
17:59 - Daniel Băluță îl contrazice în continuare pe Nicușor Dan în scandalul planșeului de la Piața Unirii: „Nu este normal și nu este firesc să încercăm în orice formă sau formulă să politizăm” (VIDEO)
17:42 - Eugen Tomac, la depunerea semnăturilor pentru alegerile parlamentare alături de Forța Dreptei: Suntem singura forță politică de opoziție curajoasă, capabilă să se bată de la egal la egal cu PSD, dar și cu anexele lor (VIDEO)
17:35 - Sergiu Bîlcea: PNL va vota pentru ridicarea imunității lui Nelu Tătaru