Ciprian Dobre: În acest exercițiu de guvernare, PNL este garanția că PSD nu derapează. Românii au învățat foarte bine lecția din perioada în care PSD avea toată puterea (VIDEO)

Publicat: 27 09. 2024, 13:47
Actualizat: 27 09. 2024, 13:48
Foto: Facebook @ Ciprian Dobre

Ciprian Dobre, vicepreședinte PNL, a vorbit despre relația dintre partidele din coaliție, vineri, pe B1 TV, la „News Pass” cu Laura Chiriac, și a spus că în actuala guvernare „PNL este garanția pentru români că PSD nu derapează”.

Ciprian Dobre (PNL), pe B1 TV: În acest exercițiu de guvernare, PNL este garanția că PSD nu derapează

Liberalul s-a arătat de părere că PSD ar trebui „să nu mai moară de grija PNL”.

„Cred că PSD trebuie să se oprească și să nu mai moară de grija PNL. PNL știe ce are de făcut și cred că singurul interes pe care PSD îl are în toată această chestiune este următorul, românii nu au încredere în PSD, și știu foarte bine acest lucru, știu foarte bine, de asemenea, că n-au nicio șansă să câștige Președinția România și, și în acest exercițiu de guvernare, PNL este garanția pentru români că PSD nu derapează”, a declarat Ciprian Dobre.

Ciprian Dobre: Românii au învățat foarte bine lecția din perioada în care PSD avea toată puterea

„România a mai avut PSD cu toată puterea, și executivă, și legislativă, și Președinte. Românii au învățat foarte bine lecția din acea perioadă. Eu cred că astăzi PNL este înscris pe o traiectorie corectă și transparentă față de români. Noi garantăm cel puțin un lucru, că nu vom mai face niciun compromis, a se vedea fondurile europene, absorbția slabă din ultimul timp, și cred că PNL are această datorie exact față de cetățenii României. Este perioada în care procentul, din bugetul României, investit în Educație este cel mai mare din istoria României”, a mai spus Ciprian Dobre.