Ciprian Ciucu: Ciolacu nu are monopol pe tot ce s-a făcut în ultimii cinci ani. Singurul numitor comun la guvernare din 2019 a fost PNL, care și-a luat toate înjurăturile, dar se înghesuie alții pentru meritele sale (VIDEO)

Publicat: 27 10. 2024, 21:27
Foto: Ciprian Ciucu / Facebook

Cel care vrea să devină Președintele României trebuie să înțeleagă că va trebui să fie Președintele tuturor românilor, a declarat Ciprian Ciucu, primarul liberal al Sectorului 6 și directorul executiv al campaniei lui Nicolae Ciucă, duminică, la Talk B1 cu Gabriela Mihai.

Ciprian Ciucu (PNL), pe B1 TV, despre alegerile prezidențiale

Întrebat despre declarațiile candidatului PSD, Marcel Ciolacu, liberalul a spus: „Cine va deveni Președintele României, și eu îmi doresc foarte mult să fie Nicolae Ciucă, dar cine vrea ca să devină Președintele României trebuie să înțeleagă că va trebui să fie Președintele tuturor românilor, nu doar Președintele celor care se bucură atunci când arunci cu invective în contracandidat, și atunci eu fac apel la o dezbatere civilizată. Haideți să vedem, acum e o competiție, cine a făcut mai mult, hai să fim serioși”.

„Uite, mie mi se pare un talmeș-balmeș, să vă zic sincer (…). E foarte greu să pui acum degetul că a făcut PNL, că a făcut PSD, că a făcut USR, pentru că a fost o perioadă scurtă de timp în care s-au luat decizii. Ce e mai important? Să dai drumul la proiectare și la idee? OK, tu pleci de acolo, acolo vine altul. Ce e mai important? Să lansezi licitațiile și să le duci mai departe, să semnezi contractul? Ce e mai important? Să finalizezi lucrarea? Adică mie mi se pare că fiecare se bate ca să se împăuneze cu o muncă care în acești ani e foarte greu de atribuit”, a continuat Ciprian Ciucu.

Ciprian Ciucu: PNL și-a luat toate înjurăturile, dar se înghesuie alții pentru meritele sale

„Singurul lucru care a fost constant la guvernare în acești ultimi cinci ani este Partidul Național Liberal, dar e foarte greu să spui cine a făcut mai mult. Păi nu aveai cum să tai panglica dacă cineva nu gândea proiectul sau nu îi găsea finanțare, sau nu făcea licitația respectivă, sau nu urmărea lucrările ș.a.m.d. Domnul Ciolacu nu cred că are acum monpol pe tot ce s-a făcut în ultimii cinci ani, mai ales că știu că a criticat. Acum să se hotărască, adică ori laudă, ori critică (…). Singurul numitor comun în acești cinci ani la guvernare, din 2019, a fost Partidul Național Liberal, care și-a luat toate înjurăturile, dar se înghesuie alții pentru meritele pe care le-a avut, inclusiv partea de stabilitate pe care a asigurat-o în ultimul timp”, a mai spus Ciprian Ciucu.