"Cioloș se rebranduieşte ca liberal aşezat sub umbrela lui Iohannis". Tehnocratul, împins în febra alegerilor (FOTO)

Publicat: 28 10. 2016, 19:11
Foto: cotidianul.ro

Afișe electorale ale PNL în care apare imaginea premierului Dacian Cioloș au apărut în mai multe zone din Capitală.

Asta în condițiile în care tehnocratul, care se lasă acum susținut de liberali, a promis în trecut că după ce își va încheia mandatul de la Palatul Victoria nu va face politică.

„Platforma România 100”, „Pentru o guvernare cinstită şi competentă” şi „Dacian Cioloş-Prim-ministru”, sunt mesajele care apar pe afișele cu pricina.

În acest context este important de știut dacă aceste bannere sunt susținute financiar de PNL sau de premierul tehnocrat.

”Capitala României a luat culoare albastră şi s-a umplut de portretul enorm al unui specialist în agricultură, care şi-a suflecat mânecile şi s-a apucat să sape la politică. Promvat ca tehnocrat în fruntea unui guvern care a ratat un an din istoria României, el se rebranduieşte ca liberal aşezat sub umbrela preşedintelui Klaus Iohannis”, atrag atenția jurnaliștii de la Cotidianul.

Apariția acestor afișe vine în contextul în care premierul a anunțat recent că i-a rugat atât pe liberali, cât și pe reprezentanții partidului lui Nicușor Dan să nu îi folosească imaginea.

„I-am rugat să nu folosească imaginea mea, i-am rugat pe amândoi, şi unii şi alţii (PNL şi USR – n.r.), tocmai pentru că am spus că nu vreau să dau mesaje ambigue oamenilor cărora le-am zis că nu voi participa la campania electorală. Nu pentru că nu aş vrea să susţin anumite idei sau valori, ci pentru mi-am luat un angajament", a declarat premierul în cadrul unei emisiuni televizate.