Ciolacu, vizită în Complexul Studențesc Regie. A discutat cu studenții din cămine: „Sunt mici camerele astea vechi” / „E rău cu toaleta pe hol, mai ales pentru voi, fetele” (VIDEO)

Ciolacu, vizită în Complexul Studențesc Regie. A discutat cu studenții din cămine: „Sunt mici camerele astea vechi” / „E rău cu toaleta pe hol, mai ales pentru voi, fetele” (VIDEO)
Sursa foto: Captură video - Marcel Ciolacu / Facebook

Premierul Marcel Ciolacu, președintele PSD, a vizitat Complexul Studențesc Regie, pentru a vedea starea căminelor studenţeşti. El s-a arătat mulțumit de bucătăriile și unele dintre camere, care au fost renovate, dar nemulţumit de camerele mici şi de toaletele de pe hol.

Ciolacu, vizită în căminele studențești

„Aici e cu toaleta pe hol…. Aici e marea problemă la toţi studenţii, la căminele vechi”, a spus premierul potrivit unui clip filmat în timpul ”inspecției” și postat pe pagina sa de Facebook.

Intrând într-una dintre camere, el a remarcat: „Sunt mici astea vechi”.

Șeful Guvernului a intrat în dialog cu mai mulți studenți și studente. Uneia i-a spus: „E rău cu toaleta pe hol, mai ales pentru voi, fetele”. „Te obișnuiești”, i-a răspuns tânăra.

În timp ce Ciolacu cobora scările, o studentă l-a întrebat: „V-a plăcut, domnu’ premier?”.

Ciolacu: „Nu, nu”
Studenta: „Faceţi ceva în privinţa asta?”
Ciolacu: „Asta fac, de-asta am venit!”

Ciolacu, despre investițiile în căminele studențești

În postarea de pe Facebook, premierul a vorbit despre investițiile în căminele studențești, care sunt abia la început.

„Le cerem să învețe și ne mândrim cu ei atunci când România este pe podium datorită performanțelor lor. Tocmai de aceea, am fost astăzi în #Regie, locul unde de mâine va fi casa a mii de studenți.

În căminele unde investițiile de reabilitare demarate anul trecut au fost finalizate, condițiile de cazare sunt decente. Mi-au spus-o chiar studenții. Dar este de abia începutul, știu!

Primii paşi în modernizarea Complexului studenţesc Regie au fost făcuți. Nu doar prin reabilitarea unor cămine, ci prin începerea construirii de noi cămine în locul celor ridicate în anii 1960–70.

Este deja gata primul cămin studențesc, cu un număr de 175 locuri. Urmează cel de-al doilea, cu o capacitate de 700 de locuri. Pentru că aceasta este calea sigură și corectă dacă ne respectăm cu adevărat tinerii!”, se arată în postarea de pe Facebook.

Amintim că premierul Marcel Ciolacu a făcut mai multe astfel de vizite și în școli, înainte să înceapă anul școlar.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`