Ciolacu va fi candidatul PSD la prezidențiale? Spătaru: Partidul nu împinge pe nimeni pe nicio scară. Nu e vorba că Ciolacu ezită, dar e o opțiune personală (VIDEO)

Ciolacu va fi candidatul PSD la prezidențiale? Spătaru: Partidul nu împinge pe nimeni pe nicio scară. Nu e vorba că Ciolacu ezită, dar e o opțiune personală (VIDEO)
Foto: Facebook @ Florin Spătaru

Florin Spătaru (PSD), consilier de stat în cadrul Cancelariei Prim-Ministrului, a declarat că PSD nu-l forțează pe Marcel Ciolacu să candideze la prezidențiale și nici acesta nu ezită să-și anunțe candidatura, ci pur și simplu „avem o structură de partid, un mod al nostru de organizare” și candidatul PSD la scrutin va fi decis în congres.

Declarațiile au fost făcute în cadrul Știrilor B1 TV, prezentate de Gabriela Mihai.

Florin Spătaru, despre desemnarea candidatului PSD pentru prezidențiale

„Partidul se organizează, nu împinge pe nimeni pe nicio scară. Ăsta e lucrul pe care l-am spus de la început, ne organizăm, avem data alegerilor și vom face Consiliul Politic Național și Congresul pentru a stabilit care va fi candidatul PSD la prezidențiale. Acum am căzut cu colegii de coaliție de acord asupra acestor date, știm clar calendarul ne mobilizăm și vom veni cu cea mai bună soluție pe care PSD o va da pentru președintele României”, a declarat Florin Spătaru.

Întrebat care ar putea fi soluția mai bună decât Ciolacu pentru PSD, Spătaru a răspuns: „Deocamdată, Ciolacu ați văzut în sondaj ocupă prima poziție. Nu vreau să le comentez (sondajele), eu știu că noi am câștigat alegerile locale, știm că PSD e primul partid din România.

Bineînțeles că președintele partidului are același nivel de încredere dacă nu mai mare decât partidul, dar aici vorbim și de opțiunea personală”.

Întrebat de ce ezită Marcel Ciolacu să anunțe o eventuală candidatură la prezidențiale, Florin Spătaru a răspuns: „Nu e vorba de a ezita, până la urmă avem o structură de partid, un mod al nostru de organziare. Cred că e important să avem o decizie în congres”.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`