Ciolacu: Începerea școlii aduce probleme în trafic. Oamenii s-au săturat de polemici politice sterile. Voi convoca o întâlnire cu Nicușor Dan (VIDEO)

Publicat: 09 09. 2024, 15:59
Premierul Marcel Ciolacu, președintele PSD. Sursa foto: Marcel Ciolacu / Facebook

Premierul Marcel Ciolacu, președintele PSD, a declarat, la debutul ședinței de Guvern de luni, că va convoca în următoarele zile o întâlnire la Guvern cu primarul general Nicuşor Dan, cu primarii de sectoare şi cu mai mulți miniștri, dat fiind că reînceperea școlii va crea iar probleme în trafic. Acesta a mai precizat că a vizitat mai multe școli, pentru a se asigura că totul e pregătit.

Ciolacu, despre începerea școlii

„Am vizitat în acest weekend mai multe şcoli, ca să mă asigur că totul e pregătit pentru elevi şi profesori. Am fost în mediul rural şi în mai multe sectoare ale Capitalei. E clar că încep să se vadă investiţiile masive din bani europeni, mai ales din PNRR.

Sunt convins că toţi primarii, indiferent de culoare politică, vor continua să finanţeze cu prioritate aceste investiții, căci ele reprezintă o aşteptare firească a românilor”, a declarat premierul.

Ciolacu, despre problemele din trafic

„Începerea şcolii aduce, însă, şi probleme în trafic în marile oraşe, în mod special în Capitală. Aici avem și lucrări majore de extindere a metroului şi de reabilitare a liniilor de tramvai şi a sistemului de încălzire. Sunt multe zone unde, de aceea, traficul e blocat.

Trebuie mai multă implicare din partea autorităţilor locale şi centrale, astfel ca bucureştenii să se poate deplasa decent. Voi convoca în următoarele zile o întâlnire la Guvern cu primarul general Nicuşor Dan, cu primarii de sectoare şi miniştrii implicaţi – Transporturi, Energie, Educaţie, Dezvoltare, Interne.

Oamenii s-au săturat de polemici politice sterile și vor soluţii realiste. Eu le voi cere tuturor să vină rapid cu soluţii”, a mai declarat Marcel Ciolacu.