Ciolacu: Geoană candidează la prezidențiale, e evident. Ce nu înţeleg eu e aia cu independentul. Asta e în zona de ipocrizie

Ciolacu: Geoană candidează la prezidențiale, e evident. Ce nu înţeleg eu e aia cu independentul. Asta e în zona de ipocrizie
Preşedintele PSD, premierul Marcel Ciolacu. Sursa foto: Inquam Photos / George Călin

Preşedintele PSD, premierul Marcel Ciolacu, a declarat că în continuare nu înțelege de ce Mircea Geoană e considerat un politician independent, de vreme ce a fost în PSD și chiar a condus partidul. „Asta e în zona de ipocrizie”, a mai afirmat liderul social-democraților.

Marcel Ciolacu: Mircea Geoană nu e un independent

Întrebat, la România TV, dacă se simte încurcat de candidatura lui Mircea Geoană la prezidenţiale, candidatură care ar urma să fie anunţată, Marcel Ciolacu a răspuns: „Dl Geoană candidează, e evident. Ce nu înţeleg eu în continuare e aia cu independentul. O să merg la partid să le spun că nu mai vreau să fiu preşedinte la ei, sunt independent de mâine şi premier independent. Asta e în zona de ipocrizie”.

„De ce ai fost tu independent, că toată viaţa ai fost preşedinte PSD, ai fost pus în funcţii de PSD, ai candidat din partea PSD. Deodată ”sunt independent”… Cum eşti independent?”, a continuat Ciolacu.

El a mai spus despre Geoană că și-a făcut partid adunând „toţi care nu îşi mai găsesc loc pe alte liste, în toate partidele”.

Declarația a fost făcută în contextul în care Mircea Geoană a transmis o notificare către Secretarul General al NATO prin care a anunțat că va demisiona din funcția de secretar general adjunct pe 10 septembrie. Acesta ar urma să-și anunțe candidatura la prezidențiale. Cel care îi va lua locul este Boris Ruge, secretar general adjunct pentru afaceri politice și politica de securitate (PASP), până când va fi numit un succesor.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`