Ciolacu, după o vizită la școala din Cornu: E un model. Încă avem de muncit pentru a asigura condițiile minime în multe alte unități de învățământ (FOTO)

Ciolacu, după o vizită la școala din Cornu: E un model. Încă avem de muncit pentru a asigura condițiile minime în multe alte unități de învățământ (FOTO)
Sursa foto: Marcel Ciolacu / Facebook

Încă avem de muncit pentru a asigura condițiile minime în multe școli din țară, a declarat premierul Marcel Ciolacu, liderul PSD. Acesta a vizitat sâmbătă școala renovată din Cornu, județul Prahova, și a lăudat investițiile de acolo, inclusiv bazinul din apropiere, ce va fi disponibil gratuit copiilor. În schimb, a insistat că modelul trebuie replicat și în alte localități.

Ciolacu: Școala din Cornu, un exemplu pentru administrațiile altor localități

„De câte ori nu ați auzit că o școală de comună nu se compară cu una de la oraș?! Astăzi, la Cornu, am văzut că aceste lucruri sunt doar clișee atunci când există o administrație dedicată binelui copiilor.

Școala din Cornu, județul Prahova, ca și grădinița rivalizează fără probleme cu cele mai bune unități de învățământ de la oraș. Copiii vor începe aici școala în cele mai bune condiții, având la dispoziție cele mai moderne dotări. Ba chiar și acces gratuit la un bazin de înot construit în proximitatea școlii.

Sigur, aici vorbim de performanță la cel mai înalt nivel, dar nu trebuie să uităm că încă avem de muncit pentru a asigura condițiile minime în multe alte unități de învățământ din țară.

Dar exemplul de la Cornu ne demonstrează că atunci când există viziune și un proiect clar de accesare a banilor europeni este imposibil să nu existe rezultate. Și mă bucur că acest model este deja multiplicat în tot mai multe localități din toată țara”, a transmis Marcel Ciolacu, într-o postare pe Facebook.

De altfel, premierul a anunțat că va vizita mai multe unități de învățământ zilele acestea, „şi anunţat, şi neanunţat”, pentru a vedea cum au fost pregătite pentru noul an școlar.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
22:10 - Pâmântul va avea o nouă lună. Cum va putea fi văzut asteroidul și cât timp va sta în orbita planetei noastre
22:09 - Anca Serea a rămas fără bona celor 6 copii ai săi: „Pleacă acasă, unde o așteaptă cele trei fetițe și un vis neîmplinit” / Ce a spus vedeta despre bonele filipineze (VIDEO, FOTO)
22:04 - Daniel Constantin, despre posibilitatea ca Iohannis să candideze la Senat din partea PNL: Mi se pare că e un zvon, deocamdată. La ședințele la care eu am participat, nu a fost nicio discuție în sensul acesta (VIDEO)
21:42 - Ce reacție a avut un turist polonez după ce a văzut zăpadă pe Transfăgărășan: „Cred că a fost cea mai bună idee pe care am avut-o în vacanţă”
21:30 - IPS Teodosie: Femeia să nu se roage în pielea goală! Să se roage îmbrăcată cuviincios şi cu capul acoperit (VIDEO)
21:24 - Cum a fost păcălită Oana Roman de angajații unei firme care verifică centrale termice: „Să vă povestesc despre niște escroci și vă recomand să vă feriți de ei cât puteți”
21:10 - Ce măsuri vor lua autoritățile din Grecia pentru a reduce supraturismul. Ce a decis Guvernul de la Atena
20:59 - Ozana Barabancea, înșelată cu cea mai bună prietenă: „Pe el l-am iertat, dar pe ea, nu”
20:52 - Ministrul Sebastian Burduja, despre zona județului Galați: Toți consumatorii din zona afectată de inundații sunt alimentați cu energie electrică. Suntem pregătiți să intervenim, dacă vremea se înrăutățește (VIDEO)
20:45 - Ce le-a promis un poștaș din Vaslui locuitorilor din comunele afectate de inundații: „Merg să le duc pensia bătrânilor”