Ciolacu, după ce a vizitat două școli din București: Părinții și copiii nu așteaptă de la politicieni discursuri sforăitoare în prima zi de școală, ci să își facă treaba. Investițiile, calea sigură pentru educația copiilor noștri (VIDEO)

Ciolacu, după ce a vizitat două școli din București: Părinții și copiii nu așteaptă de la politicieni discursuri sforăitoare în prima zi de școală, ci să își facă treaba. Investițiile, calea sigură pentru educația copiilor noștri (VIDEO)
Sursa foto: Captură video - Marcel Ciolacu / Facebook

Premierul Marcel Ciolacu, președintele PSD, a vizitat, duminică, două școli din sectoarele 4 și 6 ale Capitalei. La Colegiul “Mihai Eminescu”, i-a spus Daniel Băluță, primarul PSD al Sectorului 4, s-au investit 35 de milioane de lei prin CNI. Acum, 1.300 de elevi au cele mai bune condiții de învățare.

Ciolacu a ținut să-l felicite și pe Ciprian Ciucu, primarul PNL al Sectorului 6, pentru investiția pe care el a făcut-o. „Investițiile în infrastructura școlară reprezintă calea sigură pentru educația copiilor noștri”, a afirmat premierul.

Ciolacu a vizitat, sâmbătă, o școală renovată din Cornu, județul Prahova, și a transmis că va vizita mai multe unități de învățământ zilele acestea, „şi anunţat, şi neanunţat”, pentru a vedea cum au fost pregătite pentru noul an școlar.

Marcel Ciolacu, despre investițiile în școli

„Investițiile în infrastructura școlară reprezintă calea sigură pentru educația copiilor noștri.

Părinții și copiii nu cred că așteaptă de la politicieni discursuri sforăitoare în prima zi de școală, ci să își facă treaba și să asigure condiții bune de studiu.

De aceea, am decis astăzi să merg la două școli din sectoarele 4 și 6 ale Capitalei.

Primarul Daniel Băluță mi-a spus că aici – la Colegiul “Mihai Eminescu”, un liceu de elită al Capitalei, înainte era o clădire care risca să se prăbușească la primul cutremur. Astăzi s-au investit 35 de milioane de lei prin CNI și a fost refăcută din temelii. Peste 1300 de copii au cele mai bune condiții de învățare, mai ales că domnul primar a obținut alți bani prin PNRR pentru dotarea acestei școli cu toate materialele necesare.

La fel și în sectorul 6, unde îl felicit pe primarul Ciucu pentru implicare. Și acolo vorbim de o școală modernă, la cele mai înalte standarde educaționale.

Sunt exemple de succes care demonstrează că atunci când ai o viziune și un proiect clar în minte obții rezultate.

Bani sunt. Avem și bani de la Guvern, dar și fonduri europene. Este nevoie doar de viziune. Iar în sectoarele 4 și 6, la fel ca în 3 și chiar 5, avem primari implicați care au înțeles nevoile comunităților. Sper ca lucrurile să se schimbe rapid și în sectoarele 1 și 2”, a transmis premierul Marcel Ciolacu, pe Facebook.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`