Ciolacu: Cât sunt eu șef PSD, este exclusă o măsură a suspendării lui Iohannis

Ciolacu: Cât sunt eu șef PSD, este exclusă o măsură a suspendării lui Iohannis

Președintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, nu este de acord cu numirile la șefiile Parchetelor.

Ciolacu spune că, în calitate de tată, încă așteaptă de la Klaus Iohannis “o Românie normală”, criticând în același timp decizia acestuia de a accepta propunerile făcute de ministrul Justiției, Cătălin Predoiu.

„Este atributul domniei sale. Eu aştept ‘România normală’ în continuare, cred în ea. Şi eu am copil care trăieşte în România, vreau să trăiască în continuare în România şi aştept această ‘Românie normală’. Dacă România normală nu ţine cont de avizele CSM decât atunci când ne convin sau de deciziile Curţii doar atunci când ne convin, atunci asta este România normală de astăzi”, a precizat, într-o conferinţă de presă, liderul PSD, potrivit Agerpres.

Marcel Ciolacu a punctat, însă, că atâta timp cât el va fi la conducerea PSD, social-democrații nu vor întreprinde măsuri de suspecdare a președintelui țării.

PreședinteleKlaus Iohannisa semnat, joi, decretele de numire a noilor șefi de Parchete. Astfel Gabriela Scutea va fi noul procuror general, Crin-Nicu Bologa va conduce Direcția Națională Anticorupție, iar Elena-Giorgiana Hosu este noua șefă a Direcției de Investigare Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism (DIICOT), anunță Administrația Prezidențială. (Detalii AICI)

Urmăriți B1TV.ro și pe
`