Ciolacu a vizitat-o pe Intotero la spital: „Are un tonus bun și se va recupera rapid!”

Ciolacu a vizitat-o pe Intotero la spital: „Are un tonus bun și se va recupera rapid!”

Premierul Marcel Ciolacu a vizitat-o pe ministra Familiei, Natalia Intotero, la spital. Aceasta a fost internată după ce a fost rănită într-un accident de circulație produs marți pe Valea Oltului.

„Am vizitat-o astăzi pe Natalia Intotero și veștile sunt bune. Are un tonus bun și se va recupera rapid!”, a scris Marcel Ciolacu pe pagina sa de Facebook.

Natalia Intotero, ministrul Familiei, a fost implicată într-un accident, marți, pe Valea Oltului, și a fost preluată de o ambulanță.

La volanul mașinii în care se afla Natalia Intotero era un ofițer SPP. În mașină era și aghiotantul ministrului.

Polițiștii au menționat că accidentul s-a produs în localitatea Racovița, județul Vâlcea, transmite G4Media.ro.

„La data de 27 august a.c., în jurul orei 13:20, polițiștii Serviciului Rutier Vâlcea au intervenit la un eveniment rutier produs pe DN 7, în localitatea Racovița. Din verificările efectuate de către polițiști, s-a stabilit că o femeie, de 41 de ani, în timp ce conducea un autoturism, ar fi intrat în coliziune cu un autoturism, la volanul căruia se afla un bărbat de 32 de ani”, au declarat polițiștii.

„În urma coliziunii, o femeie care se afla într-una dintre cele două autoturisme a fost preluată de o Ambulanță, pentru acordarea îngrijirilor medicale de specialitate. Conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative. În cauză, polițiștii efectuează cercetări, pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care a avut loc evenimentul”, se arată în același comunicat.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`