Ciolacu a semnat în Cartea de condoleanțe deschisă la Ambasada Turciei: L-am asigurat pe ambasador de „adânca noastră compasiune pentru toate persoanele afectate” de cutremure

Publicat: 08 02. 2023, 14:56
Foto: Marcel Ciolacu / Facebook

Liderul PSD Marcel Ciolacu, președintele Camerei Deputaților, a semnat, miercuri, în Cartea de condoleanțe deschisă la Ambasada Turciei în București. Acesta l-a asigurat pe ambasadorul turc de solidaritatea României în fața cumplitei tragedii prin care trece poporul său în această perioadă.

Ciolacu, mesaj de solidaritate cu poporul turc

„Am semnat astăzi în Cartea de condoleanțe deschisă la Ambasada Republicii Turcia la București în memoria victimelor cumplitei tragedii care s-a abătut asupra acestei țări.

L-am asigurat pe Excelența Sa, domnul Ambasador Özgür Kıvanç Altan de solidaritatea noastră deplină și am transmis condoleanțe pentru familiile îndoliate și adânca noastră compasiune pentru toate persoanele afectate de acest dezastru natural”, a transmis Marcel Ciolacu, într-o postare pe Facebook:


Amintim că Turcia și Siria au fost lovite, luni, de două cutremure majore, de peste 7 grade, și de peste 100 de replici. Aproape 10.000 de oameni au murit și zeci de mii au fost răniți. Operațiunile de căutare și salvare continuă, la ele participând și salvatori din România.