Ciolacu a mers la Mănăstirea Văratec: M-am bucurat de slujbă alături de toți credincioșii și m-am rugat alături de ei pentru pacea și prosperitatea tuturor românilor (FOTO)

Ciolacu a mers la Mănăstirea Văratec: M-am bucurat de slujbă alături de toți credincioșii și m-am rugat alături de ei pentru pacea și prosperitatea tuturor românilor (FOTO)
Sursa foto: Marcel Ciolacu / Facebook

De Ziua Marinei și ”Adormirea Sfintei Marii”, premierul Marcel Ciolacu, președintele PSD, a ales să meargă la Mănăstirea Văratec.
Ciolacu a și transmis un mesaj, iar imagini de la mănăstire au fost postate pe pagina sa de Facebook.

„Sfânta Liturghie la hramul Mănăstirii Văratec are un farmec aparte în acest loc sfânt în care se păstrează forța spiritualității neamului românesc.

M-am bucurat de slujbă alături de toți credincioșii veniți aici cu inima deschisă și plină de credință. Și m-am rugat alături de ei pentru pacea și prosperitatea tuturor românilor.

O zi binecuvântată tuturor!”, se arată în mesajul postat pe pagina de Facebook a premierului Ciolacu.

Radu Oprea: Marcel Ciolacu e apropiat de biserică, dar nu face paradă din asta

Joi dimineață, comentând pentru B1 TV faptul că liderul PNL, Nicolae Ciucă, a mers la festivitățile de Ziua Marinei, iar președintele PSD, Marcel Ciolacu, a ales să meargă la mănăstire, Radu Oprea (PSD), ministrul Economiei, a afirmat: „E normal ca media să fie atentă la amănunte, dar eu cred că, așa cum îl știu pe premierul Ciolacu, care e apropiat de biserică, face aceste lucruri fără să anunțe public, ci pentru că a așa simte, așa crede. Merge și la Muntele Athos. Nu face paradă cu chestiunea aceasta. E un sentiment al persoanei, al dumnealui cum se raportează la credință și religie fără paradă, fără a fi ostentativ, fără a anunța public”.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră