Cine a câștigat alegerile pentru șefia PNL Sector 1. Scor uriaș pentru candidatul susținut de către Ludovic Orban

Publicat: 02 07. 2021, 12:09
Actualizat: 02 07. 2021, 12:15
Ludovic Orban

Sebastian Burduja este noul președinte PNL Sector 1. Acesta a câștigat detașat în fața lui Dragoș Preda și a Helenei Raicu. Tănase Stamule a făcut anunțul, prin intermediul paginii sale de Facebook.

„Ieri, la alegerile de la Sectorul 1 echipa noastră a câștigat categoric alegerile interne: Sebastian Burduja a luat 85%, Dragoș Preda 10% și Helena Raicu 5%.

Că să fie foarte clar: echipa Orban de la Sectorul 1 l-a susținut pe Tianu Burduja! Candidații care au pierdut au fost susținuți de alții și au luat împreună 15%!”, a notat Stamule.

Ludovic Orban: „La final de mandat stau cu fruntea sus”

Ludovic Orban a declarat joi la conferinţa de alegeri interne de la Organizaţia PNL Sector 1 că în 4 ani a realizat lucruri la care nimeni nu s-ar fi aşteptat, PNL fiind astăzi principalul partid de guvernământ:

„De la congresul din 2017 au trecut 4 ani. Au fost ani de reconstrucţie, au fost ani de muncă, de pregătire, au fost ani de campanii grele derulate în condiţii la care nimeni nu s-ar fi aşteptat, în special campania pentru alegerile locale şi campania pentru alegerile parlamentare.

La final de mandat stau cu fruntea sus şi pot să vă spun că în 4 ani de zile am realizat lucruri la care nimeni nu s-ar fi aşteptat. PNL este astăzi principalul partid de guvernământ, PNL deţine astăzi 3 din 4 cele mai importante funcţii în stat”, a declarat Orban.