Chiulangiii de la votul în cazul lui Șova, pedepsiți. Blaga: Săptămâna viitoare discutăm ce sancțiuni dăm

Chiulangiii de la votul în cazul lui Șova, pedepsiți. Blaga: Săptămâna viitoare discutăm ce sancțiuni dăm

Vasile Blaga a declarat joi că săptămâna viitoare la Biroul Politic Național se va discuta despre posibilele sancțiuni împotriva senatorilor liberali care au absentat la votul în cazul cererii DNA care îl vizează pe Dan Șova.

„Niciodată nu am discutat despre asta în spațiul public, înainte de a discuta săptămâna viitoare în partid. O să vedeți săptămâna viitoare. Miercuri avem și Biroul Politic Național, va fi precedat de o ședință a comisiei de unificare. O să punem lucrurile la punct pentru că vine moțiunea”, a spus copreședintele PNL, într-un interviu televizat, citat de Agerpres.

În cazul votului Șova nu a existat un blat al liberalilor cu PSD, a subliniat Vasile Blaga.

„Nu a fost deloc (n.r. — blat). PSD și aliații lor au reușit încă odată să murdărească Parlamentul, care este într-o situație delicată din punct de vedere al imaginii, în acest caz Senatul, cu tot ceea ce au făcut marți. Nu am văzut în viața mea asemenea mobilizare de forțe în apărarea unui om, a domnului Șova, cum am văzut marți și data trecută, și asta nu poate să ne ducă decât cu gândul că probabil reprezintă un element important în ecuația de putere a PSD”, a spus Blaga.

Toți senatorii liberali au votat la vedere, a mai spus Blaga, iar pe lângă voturile acestora în favoarea cererii DNA au votat și alți 13 senatori, cel mai probabil din partidul lui Mircea Geoană, UNPR și UDMR.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`