Chipul fostului premier Victor Ciorbea, folosit în afișe-parodie în Marea Britanie

Publicat: 06 12. 2013, 14:25

Campania împotriva imigranților români și bulgari din Marea Britanie s-a acutizat, cu mai puțin de o lună înainte ca restricțiile de pe piața muncii să fie ridicate de la 1 ianuarie 2014.

Pe străzile Londrei au apărut afișe ale partidului eurosceptic UKIP, inspirând afișe parodii unde se folosesc chiar de chipul fostului premier Victor Ciorbea pentru a-i speria, în glumă, pe britanci de ”invazia” imigranților, scrie Gândul.

Între timp, pe străzi, fluturaşii extremiştilor de la UKIP anunţă că, de la 1 ianuarie 2014, începe invazia celor 29 de milioane de români şi de bulgari care vin după locurile de muncă ale britanicilor. “Anul viitor, UE va da dreptul la 29 de milioane de bulgari şi de români să vină în UK. Guvernul a recunoscut că nu poate face nimic, cât timp suntem în UE (iar laburiştii spun că oricum nu vor să facă nimic)”, scrie pe fluturaşii UKIP.

Mesajele britanicilor au ajuns și în domeniul online, românii fiind comparați cu spermatozoizi.

“Imigranţii ilegali. Ca sperma, intră milioane de nenorociţi, dar doar un singur “fucker” munceşte”, scrie pe afişul care înfăţişează un spermatozoid care fecundează un ovul.