Chiliman: Un partid ce se subordonează toanelor şi intereselor unui singur om e condamnat la dezastru

Publicat: 18 01. 2013, 16:45

Primarul sectorului 1, Andrei Chiliman, a declarat, vineri, că un partid ce se subordonează toanelor şi intereselor unui singur om e condamnat la dezastru și și-a rugat colegii să nu cadă în capcana lui Crin Antonescu, care vrea să pună un semn de egalitate între persoana sa și PNL, informează Mediafax.

Fac un apel la toţi colegii mei din Partidul Naţional Liberal să nu se lase păcăliţi de manipulările şi diversiunile preşedintelui actual al partidului, care, în cel mai pur stil bolşevic, încearcă să denatureze sensul acţiunilor mele pentru a-şi susţine acuzaţia de «trădare».

Îi rog pe toţi colegii mei din partidul Naţional Liberal, pe care îi cunosc ca oameni cu mintea limpede, cu valori, principii şi bun-simţ, să nu cadă în capcana pe care le-o întinde Crin Antonescu, prin tentativa de a pune semnul de egalitate între persoana domniei sale şi Partidul Naţional Liberal. Sunt convins că şi colegii mei ştiu la fel de bine ca şi mine că un partid care se subordonează toanelor şi intereselor unui singur om este condamnat la dezastru. Am, de aceea, toată încrederea că toţi colegii liberali vor discerne între ceea ce este bine pentru Crin Antonescu personal, şi ceea ce este bine pentru PNL şi pentru România„, se arată într-un comunicat al lui Chiliman.

Andrei Chiliman se află într-un conflict permanent cu Crin Antonescu, încă din vara anului 2012, când primul a fost revocat din fruntea Organizației Sector 1 a PNL.