Cezar Preda: PDL se va bate în turul doi cu USL la prezidenţiale

Publicat: 31 01. 2013, 15:05

Prim-vicepreședintele PDL Cezar Preda a declarat, joi, că PDL se va bate cu USL în turul doi al alegerilor prezidențiale din 2014, democrat liberalii urmând să aibă un candidat puternic, informează Mediafax.

Eu cred că PDL va lua o decizie bună şi vom avea un candidat puternic în alegerile din 2014. Şi, ca să fiu optimist, aş vrea să vă spun o chestiune în care cred: PDL se va bate în turul doi cu USL la prezidenţiale„, a spus Preda.

Acesta a adăugat că, cel mai probabil, o decizie privind stabilirea candidatului PDL la Președinție va fi luată până la sfârșitul anului curent.

PDL cred că va lua această decizie la finalul acestui an, până atunci partidul se reconstruieşte, partidul este în opoziţie, iar toate aceste luări de poziţie sunt chestiuni care ţin de cum îşi imaginează fiecare. Eu cred că va trebui să ne gândim bine şi să nu ne pripim spunând că avem un candidat, avem doi, avem trei, avem patru. Firecare partid îşi alege un vârf pe care îl susţine la prezidenţiale„, a mai spus Cezar Preda.