Ce s-a întâmplat cu Crin Antonescu, la 6 ani după ce a dispărut din politică

Publicat: 25 08. 2020, 12:11

Crin Antonescu, acum în vârstă de 60 de ani, s-a retras din politică în urmă cu 6 ani. Pe atunci, era preşedintele PNL. A luat această decizie după alegerile parlamentare din 2014.

Cum arată acum Crin Antonescu, în Galeria Foto. Sursa foto: cancan + ciao

S-a mutat la Bruxelles?

Fostul lider al liberalilor a petrecut o perioadă bună la Bruxelles, acolo unde şi lucrează, de fapt, soţia lui, Adina Vălean. Dar nu s-a mutat definitiv acolo. Crin Antonescu locuieşte acum în vila lui din Băneasa, unde ar trăi singur în mare parte din timp. Sursa de bani rămâne încă necunoscută, însă judecând după conturile soției sale, europarlamentarul Adina Vălean, în declarația de avere din 2019 se arată că ea câștigă un salariu de aproape 7.000 de euro/lună la Bruxelles, în timp ce el apare fără ocupație, scrie ciao.ro.

Crin Antonescu este şomer

Fostul PNL-ist nu are în prezent un loc de muncă. Chiar dacă a plecat de pe scena politică, nu s-a întors nici la cea mai mare pasiune a sa, istoria, nici nu a luat decizia de a face altceva. Fiica lui va petrece 4 ani în Anglia, acolo unde este la o facultate de prestigiu, și anume University of King. Anual, va trebui să scoată din buzunar în jur de 25.000 de euro, mai notează sursa amintită.

Cine este omul politic Crin Antonescu?

Acesta a fost președinte al Partidului Național Liberal din 2009 până în 2014, președinte al Senatului României între 2012-2014. A fost candidatul PNL la alegerile prezidențiale din 2009, unde s-a clasat pe locul al treilea. În perioada 10 iulie 2012 – 31 august 2012 a fost președinte interimar al României, pe durata suspendării din funcție a lui Traian Băsescu.