La doar o săptămână distanță de Ziua Recunoștinței, toți cei care o sărbătoresc sunt cu pregătirile în toi, inclusiv Meghan Markle. Sau cel puțin, asta se întâmpla în urmă cu 10 ani, atunci când Meghan a împărtășit cu fanii săi, pe blogul personal, The Tig, trei rețete perfecte pentru a fi servite de Ziua Recunoștinței. Mai mult decât atât, rețetele îi vor transforma pe cei care le gătesc în „regele sau regina burților fericite și a inimilor pline”.
Rețetele, despre care actrița din celebrul serial „Costume” a recunoscut că i-au fost oferite de Dr. Alejandro Junger și Dhru Purohit, sunt pentru prepararea unui fel principal delicios, unei salate și unui desert sănătos, potrivit Daily Mail.
Meghan recunoaște că îi place să mănânce carne de curcan, însă nu este chiar cea mai potrivită opțiune pentru mesele cu un număr mic de oameni.
„Iubesc un curcan în saramură, umplut și prăjit la fel de mult ca oricine, dar dacă gătești doar pentru doi, poate că o pasăre mai mică este mai potrivită. Împreună cu o garnitură frumoasă și un desert delicios, vei fi regele sau regina burților fericire și inimilor pline”, a scris Meghan în introducere.
Prima rețetă pe care Meghan a împărtășit-o cu fanii ei a fost pentru un piept de pui prăjit, cu sos de ciuperci și praz, o interpretare puțin diferită a unui curcan tradițional. Ea scrie că rețeta este gândită pentru două persoane și relativ simplă de făcut, având nevoie de doar 10 minute pentru pregătire și 30 de minute în cuptor.
Pentru a oferi acea aromă unică pe care toți ni-l dorim ca să-l aibă preparatele noastre, puiul trebuie gătit cu cimbru și pătrunjel.
„S-a demonstrat că ciupercile măresc nivelul de vitamina D, măresc imunitatea și fac un sos delicios atunci când sunt combinate cu praz sotat și ierburi aromate”, a scris Meghan despre felul principal delicios.
„Acest lucru ar fi o masă grozavă în orice moment al anului, dar este și o alternativă minunată la un curcan tradițional de Ziua Recunoștinței”, a adăugat ea.
Următoarea rețetă a meniului propus de Meghan este în salată de dovleac de ghindă prăjit, servită cu un dressing de semințe de floarea soarelui. De asemenea, și această persoană este gândită pentru două persoane, iar timpul de prepare este de aproximativ 45 de minute.
„Floarea-soarelui este bogată în vitamina E, magneziu și seleniu, iar acest sos delicios are multe utilizări”, a explicat Meghan.
Și, bineînțeles, cum nicio sărbătoare nu se termină până ce nu a fost mâncat și desertul, Meghan a propus o rețetă de trufe cu unt de arahide.
„Aceste delicatese pline de proteine nu sunt doar delicioase și au gust de desert, dar sunt ușor de pregătit”, a scris Meghan.
„Se păstrează mult timp și sunt grozave de luat cu tine în toate aventurile tale. Hrănitoare și potolitoare de foame, aceste trufe sunt un mic dejun grozav, o gustare după antrenament, o mâncare la mijlocul după-amiezii sau un desert”, a continuat aceasta.
Și, deși blogul lui Meghan nu mai există acum, aceasta plănuiește să revină în spațiul public, acolo unde să împărtășească și să încurajeze adoptarea unui anume stil de viață, odată cu lansarea brandului ei American Riviera Orchard.