Ce portofoliu de comisar european vizează România? Victor Negrescu: „Negocierile se poartă în jurul aspectelor economice”

Ce portofoliu de comisar european vizează România? Victor Negrescu: Negocierile se poartă în jurul aspectelor economice
Sursa foto: Shutterstock

România negociază pentru un portofoliu de comisar european cu competențe pe zona economică, a precizat europarlamentarul Victor Negrescu, într-o intervenție pentru B1 TV.

Acesta a precizat că Mihai Tudose este o variantă pentru propunerea României de comisar european, însă nu au existat discuții despre persoane:

“Negocierile se poartă în jurul aspectelor economice. Cred că românii și conform sondajelor de opinie își doresc ca Europa să îi ajute să trăiească mai bine și atunci vorbimd e Economie și atunci în jurul acestui domeniu negociem cu președinta Comisiei Europene.

Mă aștept ca în săptămânile care urmează să avem o viziune mai clară și ulterior după ce avem domeniul probabil că se va discuta și despre persoana desemnată.

Mihai Tudose este un coleg bine pregătit, a fost prim-ministru al României, este o variantă, însă în prezent eu nu am asistat la discuții despre persoane, am asistat la discuții despre domenii. În opinia mea, strict personală, Mihai Tudose este un candidat foarte bun”.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`