Ce a pățit Oana Roman, chiar în timp ce o aștepta pe fiica ei să iasă de la școală: „S-a oprit o doamnă la vreo 50 de metri de mine și efectiv a început să …”

Ce a pățit Oana Roman, chiar în timp ce o aștepta pe fiica ei să iasă de la școală: S-a oprit o doamnă la vreo 50 de metri de mine și efectiv a început să ...
Oana Roman. Sursa foto: Captură Video - Fain & Simplu cu Mihai Morar / YouTube

Oana Roman a răbufnit, după ce a avut parte de o întâmplare neplăcută în timp ce o aștepta pe fiica ei să iasă de la școală.

„Eu sunt șocată”

Înainte de a povesti ce i s-a întâmplat, și-a exprimat revolta față de comportamentul șoferilor din București.

„Am reușit să ajung acasă, deși… măi fraților, greu cu traficul ăsta. Că e aglomerat, ok, asta știu. Frate, dar sunt oameni preistorici, sunt sălbăticiuni, este omul din Neanderthal, felul în care se comportă oamenii în trafic este ceva inimaginabil. Că înjură e ok, mai înjur și eu, recunosc. Frate, dar arată gesturi obscene, îți taie calea, se comportă ca ultimii oameni, de ajungi să îți fie frică efectiv că vine unul și te ia la bătaie, nu te lasă să schimbi banda, nu știu să își țină banda și tot ei se enervează. Eu sunt șocată”, a spus Oana Roman, pe Instagram, la InstaStory.

„Se uită la mine ca și cum aș avea 7 capete”

Ulterior, Oana  a povestit în ce situație neplăcută a fost pusă, în timp ce o aștepta pe fiica ei.

„Tot astăzi, m-am dus să o iau pe Isa de la școală și m-am gândit să stau pe trotuar și să aștept până când ea va ieși de la școală. Eu sunt un om foarte drăguț și popular, sincer, cine m-a întâlnit pe stradă știe. Măi nene, dar când văd că se opresc, se întorc, comentează, se uită la mine ca și cum aș avea 7 capete, alții râd, își dau coate… Astăzi, s-a oprit o doamnă la vreo 50 de metri de mine și efectiv a început să strige, după ce s-a uitat foarte mult: «Oana Roman, tu ești?». Nu putea să se oprească la un metru de mine să îmi vorbească frumos decât să urle? Efectiv, nu înțeleg, frate. Putem să fim mai civilizați”, a spus fiica lui Petre Roman, potrivit Click.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`