Cazul Elena Udrea- Gala Bute se repetă la Deva: O deputată PNL a fost huiduită copios de publicul prezent la un eveniment sportiv (VIDEO)

Publicat: 05 12. 2016, 11:54
Foto: Hunedoara Liberă

Elena Udrea a participat în 2011 la gala de box în care Lucian Bute l-a învins pe Jean Paul Mendy pentru a își apăra centura de campion mondial. Apariția acesteia în preajma campionului nu a fost pe placul publicului, care au fluierat-o copios.

Un eveniment similar a avut și duminică seară la Sala Sporturilor din Deva. Deputatul PNL de Hunedoara, Carmen Hărău a fost prezentă la Gala de Kickboxing Fight 4 Pride și chiar a urcat în ring la momentul decernării premiilor și a fost prezentată de crainic drept o susținătoare a sportului, scrie hunedoaralibera.ro.

Publicul a fost extrem de nemulțumit de apariția acesteia, considerând această prezență drept una de campanie electorală, având în vedere că apare pe lista PNL de candidați la Senat, și a fluierat-o copios pentru acest lucru, întocmai precum a pățit Elena Udrea la Gala Bute.

Cazul Elena Udrea- Gala Bute se repetă la Deva: O deputată PNL a fost huiduită copios de publicul prezentat la un eveniment sportiv

#DIRECT_ONE_d5q9bq#