Cătălin Predoiu susține că va avansa cu Ciprian Ciucu în sensul tandemului primar-viceprimar

Cătălin Predoiu susține că va avansa cu Ciprian Ciucu în sensul tandemului primar-viceprimar

Cătălin Predoiu, propunerea PNL pentru Primăria Generală, a declarat că a avut o discuție cu Ciprian Ciucu și că, în zilele următoare, acesta, în calitate de membru PNL, i se va alătura într-un tandem primar-viceprimar pentru a câștiga împreună bătălia electorală.

"Am discutat chestiuni legate de programul de guvernare locală al Bucureștiului, despre preocupările domniei sale despre integritate, anticorupție și o infrastructură modernă. Sunt obiective pe care le avem și noi în program și de aceea discuțiile au fost extrem de fructuoase. Vom avansa pe direcția pe care am anunțat-o, respectiv de a face un tandem pentru funcțiile de primar și viceprimar, cu domnul Ciucu, în calitatea domniei sale de membru PNL, dar nu vreau să anticipez până când nu terminăm toate formalitățile care vor avea loc în aceste zile", a declarat Predoiu, potrivit Agerpres.

El a făcut un apel către alegătorii cu vederi de centru-dreapta să voteze cu PNL pentru că acesta este singurul partid care poate opri PSD-ul.

"Eu am făcut un apel și reiau acest apel către toți votanții cu vederi de centru-dreapta să unifice acest vot, să dea un vot util candidaților PNL și atunci vedeți că, în timp, istoria va uni aceste forțe, care pot rămâne în formule politice independente, autonome. Ceea ce este important este să impunem un vot util, să oprim PSD din tentativa de a pune din nou mâna pe administrația Capitalei. Și PNL este singurul partid care poate opri PSD. Acesta este mesajul meu către întreaga dreaptă", a mai declarat candidatul liberal.

Ciprian Ciucu ar urma să deschidă lista candidaților PNL la funcția de consilier general la Primăria Capitalei în locul lui Marian Munteanu, validat inițial ca numărul unu pe aceeași listă, mai informează Agerpres, care citează surse liberale.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`