Cătălin Predoiu și-a depus candidatura la Primăria Capitalei: Zarurile au fost aruncate. Dacă bucureștenii îmi vor acorda votul și încrederea lor, voi face ca în primărie banul să fie cheltuit cu transparență (VIDEO)

Publicat: 26 04. 2016, 17:27
Foto: B1 TV

Cătălin Predoiu și-a depus marți candidatura la Primăria Generală a Capitalei. După ce a încheiat formalitățile la Biroul Electoral Municipal, candidatul PNL le-a cerut bucureștenilor să-i acorde încrederea și votul lor, precizând că are expertiza necesară pentru a schimba în bine fața Bucureștiului.

”Zarurile au fost aruncate. Doresc să le adresez bucureștenilor adresarea mea de încredere în ei și să le solicit votul și încrederea pentru a întrona legea în primărie. Dacă îmi vor acorda votul și încrederea lor, voi face ca în primărie banul să fie cheltuit cu transparență. Îmi propun finalizarea proiectelor care blochează Bucureștiul și fac din viața cetățenilor un coșmar, și mă refer la trafic. Obiectivul meu principal este să consolidez finanțele Bucureștiului. Intenționez să cresc veniturile bugetului Capitalei. Voi aduce bani la primăria București, nu voi jumului primăria București. Consolidarea bugetului se va reflecata în viața de zi cu zi a bucureștenilor. Nu este un orizont prea ambițios, avem resursele necesare, am expertiza necesară, am o echipă. Știu să transform acest oras într-un oraș al visurilor noastre și ale generațiilor care vor urma”, a declarat Predoiu.

Cătălin Predoiu și-a depus candidatura la Primăria Capitalei

#DIRECT_ONE_k6w9qo#

”Nu am nicio îndoială că la capătul acestei campanii, oamenii vor opta pentru PNL, pentru că noi suntem aici pentru bucureșteni”, a adăugat candidatul liberal.

Predoiu a vorbit și despre suspiciunile referitoare la legalitatea cu care candidații au strâns semnăturile necesare pentru înscrierea în cursa electorală. Liberalul a precizat că le-a cerut colegilor săi să fie corecți și că nu are nicio îngrjorare legată de acest lucru.

”De la începutul campaniei de strâgeri de semnături, am cerut colegilor să procedăm cu acuratețe. Am arătat că nu există o competiție a semnăturilor, va fi o competiție a programelor în campanie. Știu că există suspiciuni. Mi s-a părut destul de exagerat să mi se depună o plângere penală chiar înainte de a-mi depune candidatura. Nu am nicio îngrijorare. Nu m-a preocupat nicio secundă numărul de semnături. (…) În București avem în jur de 12.000 de membri. Doar ei, cu prieteni, cu familii pot asigura imediat strâgerea de semnături. Înțeleg că poate părea puțin ieșit din comun pentru cei care nu lucreză cu astfel de structuri”, a mai spus Cătălin Predoiu.