Cătălin Predoiu: PSD, în frunte cu Ponta funcționează după filozofia ”Ori la Pușcărie, ori la Președinție!”

Cătălin Predoiu: PSD, în frunte cu Ponta funcționează după filozofia ”Ori la Pușcărie, ori la Președinție!”
Foto: ziuaconstanta.ro

Prim-vicepreşedintele PDL Cătălin Predoiu a declarat, luni, că PSD „în frunte cu Ponta, cu Ghiţă, cu Dragnea şi cu ceilalţi corupţi” funcţionează după filosofia „Ori la puşcărie, ori la Preşedinţie!”, relatează Mediafax.

Potrivit acestuia, doctrina după care funcţionează PSD este „doctrina Ponta, a denigrării justiţiei”.

„PSD, în frunte cu Ponta, cu Ghiţă, cu Dragnea, cu ceilalţi corupţi din PSD funcţionează după filosofia «Ori la puşcărie, ori la Preşedinţie!». Le-a spus-o chiar domnul Ponta când a declarat că «Scapă cine poate, dacă nu vor câştiga Preşedinţia». Aşa trebuie citite ultimile producţii intelectuale de pe Facebook-ul domnului Ponta. Dânsul a vorbit săptămâna trecută către Vest, dând semnal că este împotriva sistemului şi săptămâna aceasta dimineaţa şi-a dat arama pe faţă şi a vorbit către tovarăşi din PSD spunându-le «Staţi liniştiţi, domnul Ponta veghează asupa dumneavoastră!»”, a precizat Predoiu, după şedinţa BPN al PDL.

Totodată, Predoiu a explicat afirmațiile premierului, conform cărora DNA se duce unde-i merge PSD bine.

Adevărul care i-a ieşi pe gură este de fapt următorul: PSD îi merge bine unde este corupţie. Asta este de fapt realitatea simplă din spatele acestor declaraţii, noua doctrină Ponta de denigrare a justiţiei, noua direcţie a PSD de a se îndrepta către Preşedinţie pentru a nu se îndrepta către puşcărie şi a salva de acolo corupţi”, a arătat el.

Potrivit lui Predoiu, PDL îi cere premierului Victor Ponta „să nu mai apere corupţii, să nu mai deschidă gura împotriva justiţiei şi să-şi vadă mai departe de economia, care produce şomaj şi de politicile sale, care produc taxe şi impozite”.

Premierul Victor Ponta a scris, vineri, pe Facebook că în noiembrie, după câştigarea „ultimei bătălii”, îşi doreşte să lase locul în politică altora, „mai tineri”, iar el să recupereze din timpul pe care în ultimii 13 ani nu l-a acordat familiei şi celorlalte părţi bune şi frumoase din viaţa sa.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`