Cătălin Predoiu, propus la MAI: Este inadmisibil să găsim școli pline de droguri. Vă spun în cunoștință de cauză, vă spun ca părinte

Publicat: 14 06. 2023, 17:35
Foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Cătălin Predoiu, propus să preia Ministerul de Interne, a declarat, miercuri, în contextul audierilor din comisiile Parlamentului, că „este inadmisibil” să existe în România „școli pline de droguri”, transmite Agerpres.

Ce a spus Cătălin Predoiu despre fenomenul drogurilor în școli

Ministrul propus al Afacerilor Interne susține că știe „ce e de făcut” pentru a combate fenomenul drogurilor în școli.

„Legat de droguri. Cred că suntem toţi de acord că este inadmisibil ca la mai puţin de 1 km de acest loc în care vorbim să găsim şcoli pline de droguri şi vă spun în cunoştinţă de cauză, vă spun ca părinte. Droguri în şcoli – nu este în optica mea să rămânem în această ipoteză. Ce este de făcut? Ştiu ce e de făcut. Trebuie să aplicăm programele şi strategiile pe care le avem, sunt adoptate, să cooperăm mai mult pe orizontală”, a declarat Cătălin Predoiu.

„Toate instituţiile de forţă sunt implicate, trebuie apăsat mai mult pe acest subiect, trebuie aplicată mai mult toată strategia pe care o are pregătită şi Ministerul de Interne şi Ministerul Justiţiei. Cred că trebuie conştientizat mai mult de către fiecare membru al acestor ministere că nu putem tolera ca o generaţie să fie compromisă de traficul şi consumul de droguri”, a adăugat oficialul.