Cătălin Predoiu: Facem zi de zi opoziție pentru a arăta unde greșește Guvernul Ponta, pentru a-i conștientiza pe cei care încă mai au speranțe legate de acest guvern, că trebuie oprit (VIDEO)

Publicat: 12 06. 2015, 20:59

Cătălin Predoiu a declarat în cadrul emisiunii „X-Press”, difuzată de B1 TV, că programul PNL de guvernare este mult mai performant decât actualul Guvern.

„Timp de trei luni, oamenii din acest partid au lucrat cu creionul în mână, evaluând politicile lui Ponta, pentru un program coerent. Pe baza evaluării făcute  de alții, este cel mai cel mai coerent prgram făcut de un partid înainte de a intra la guvernare.

Pasul următor, firesc, este să îți construiești o nouă majoritate, în legătură cu acel program. Aces pas încă nu l-am reușit, dar asta nu înseamnă că ne oprim. Avem nevoie de o echipă, în acest moment nu asta e problema. Oricând PNL poate alinia o echipă performantă, mult mai bună decât actualul Guvern. Problema este să contruim această majoritate care să suțină solid guvernul, pentru că nu e de ajuns să dărâmi actualul guvern, trebuie să construiești o majoritate solidă care să sprijine reformele pe care le faci.

În paralel, facem zi de zi opoziție, sunt zeci de colegi de la centru și în țară care arată unde greșește Guvernul Ponta,  pentru a-i conștientiza pe cei care încă mai au speranțe legate de acest acest guvern, că trebuie oprit. Eu cred că tot ce se face de către acest partid, se face bine pentru România, a declarat prim vice-președintele PNL.

Cătălin Predoiu: Facem zi de zi opoziție pentru a arăta unde greșeste Guvernul Ponta