Cătălin Predoiu: Dincolo marile probleme ale Capitalei, ce lipsește este un cadru, o viziune despre București (VIDEO)

Publicat: 26 04. 2016, 22:58
Foto: B1 TV

Cătălin Predoiu, candidatul PNL la Primăria Capitalei, a vorbit marți, în cadrul emisiunii ”Dosar de politician”, de pe B1 TV, despre cele mai importante trei probleme ale Bucureștiului.

„Prima este traficul, fără îndoială, pentru că sunt proiecte care nu sunt duse la capăt. A doua problemă este securitatea bucureșteanului, siguranța. Mă refer la siguranța sistemelor, și s-a văzut al Colectiv acest lucru. Siguranța clădirilor. Combinat, problemele de trafic cu cele de siguranță pot duce la victime. A treia problemă ține de școală, sănătate, administrație, toate sunt împreună. Problema la școlile publice este că sunt puține și dascălii trebuie să fie mulțumiți. Profesorii sunt sub stres permanent”, a declarat Predoiu.

Cătălin Predoiu, despre problemele Bucureștiului

#DIRECT_ONE_ji4rb0#

Candidatul liberal a mai precizat că dincolo de aceste probleme, lipsește o viziune despre București.

”Dincolo de aceste trei probleme, ce lipsește este un cadru, o viziune despre București pe mai multe axe. Să vorbim de recuperarea patrimoniului cultural, de serviciile publice și putem discuta de transformarea Bucureștiului într-un pol financiar”, susține Predoiu.

”Nu voi mări taxele în București, voi mări bugetul prin atragerea de investiții și ajustarea cheltuililor”, a mai menționat liberalul.