Cătălin Predoiu, despre cazul Atanasiu: Lucrurile se spun deschis în partid. În asta constă tăria noastră (VIDEO)

Publicat: 23 05. 2015, 14:49
Foto: B1 TV

Cătălin Predoiu a declarat sâmbătă, fâcând referire la cazul stenogramelor din PNL, că membrii partidului au trecut peste acest incident, deparece la ei în aprtid lucrurile se spun deschid, spre deosebire de PSD. Și tocmai în asta constă tăria PNL, a subliniat acesta.

Predoiu a vorbit și despre moțiunea de cenzură, precizând și obiectivele pe care PNL se va axa.

”Programul are 166 de pagini. Pot să vă asigur că toate acele obiective sunt prioritățile noastre”, a declarat el.

Acesta a făcut referire la dezvoltarea platformelor de la Mioveni, la conectarea capitatelor istorice cu dumuri importante, dar și la Spitalul Regional de la Pitești, care este prioritar în domeniul educației.

”Toate aceste obiective sunt între prioritățile noastre. Acest program va fi urmat de planuri în detaliu. Vom trece să vedem ce legi trebuie să schimbăm. Vom acorda atenție Piteștiului pentru că poate fi motorul dezvoltării economice”,  a afirmat Predoiu în cadrul unei conferințe de presă.

”Am trecut peste aceste lucruri. Este prim vicepreșdinte a partidului și cred că pot trece colegii foarte bine peste aceste lucruri”, a spus Vasile Blaga, făcând referire la același caz.

”Ce cred despre opinia lui Atanasiu? Am trecut peste acel incident și dacă ne uităm la tabloul complex al fuziunii, înseamnă că este ceva peste care poate fi trecut”, a subliniat și Alina Gorghiu.