Cătălin Predoiu: Această putere are gânduri ascunse, propunem orice formă de protest, chiar ieșitul în stradă

Publicat: 10 12. 2013, 15:25
Foto: B1 Tv

Prim-vicepreședintele PDL Cătălin Predoiu a declarat, marți, că democrat liberalii cer majorității parlamentare să nu adopte legea amnistierii și amenință că ar putea organiza proteste de stradă dacă acest proiect va trece de Parlament.

Predoiu i-a îndemnat, marți, pe români, să ia atitudine față de actuala putere, afirmând că „nu mai este timp de pierdut”.

„Această putere are gânduri ascunse care devin din ce în ce mai străvezii, care nu au legătură cu o societate care are dreptul și legea la baza ei”, a afirmat Predoiu.

Liderul PDL a mai avertizat că pentru acest lucru „plătim toți, noi cei care au muncit ani de zile, fiecare la locul lui de muncă, să ducem România în Uniunea Europeană” pentru ce face actuala putere.

„PDL cere majorității parlamentare să nu adopte legea amnistiei, adoptată în Comisia juridică ieri la ceas de noapte de câțiva prieteni ai infractorilor deghizați în parlamentari. E limpede că între partidele din coaliția Uniunii Social Liberale, justiția română e precum Iisus între tâlhari. Voi propune Biroului Permanent orice formă de protest, inclusiv proteste de stradă. Vom ieși din nou în stradă dacă este nevoie și dacă, bineînțeles, colegii vor aproba această propunere. Am încredere că nu toți parlamentarii, indiferent de culoarea lor politică, sunt câștigați acestui proiect anti-justiție, emanat de cea mai neagră parte a USL-ului, aceea care are probleme cu justiția”, a mai spus Predoiu.

Cătălin Predoiu: Nu mai este timp de pierdut, această putere are gânduri ascunse