Cătălin Predoiu, a patra propunere a liberalilor pentru Primăria Generală: Suntem un partid puternic, de învingători. Voi lupta cu toată energia și competența pentru victoria PNL (VIDEO)

Publicat: 20 04. 2016, 18:49

Cătălin Predoiu este a patra propunere a liberalilor pentru Primăria Generală. Acesta a declarat că va concura cu toată energia și competența pentru victoria PNL și a dreptei în București.

Predoiu a mai susținut că bucureștenii sunt acum batjocoriți din cauza administrației ineficiente de până acum, dar el și echipa sa vor avea grijă ca locuitorii Capitalei să fie respectați, să se bucure de un trafic fluent, de școli, grădinițe și un sistem sanitar modern.

Totodată, Predoiu a mai susținut că îl va invita pe Ciprian Ciucu la o discuție pentru a forma împreună un tandem pentru funcția de primar și viceprimar al Bucureștiului.

Sunt onorat să vă pot anunța că, după ce ne-am consultat împreună în cadrul conducerii PNL, beneficiind de înțelepciunea și tactul președintelui de onoare, am decis să-mi asum candidatura la Primăria Generală a Capitalei. Nu vă ascund faptul că sunt foarte emoționat, dar gândurile mele sunt extrem de limpezi și voita extrem de hotărâtă. Îmi asum această responsabilitate, angajându-mă în fața bucureștenilor, în fața membrilor și simpatizanților PNL și a dreptei. Voi concura cu toată energia și competența pentru victoria PNL și a dreptei.

București este o capitală europeană și va rămâne una europeană pentru că România e o țară europeană și va rămmâne o țară europeană.De aceea, Bucureștiul are nevoei de o administrație europeană, profesionistă, cinstită.

În 2018 vom aniversa 100 de ani de la Marea Unire, iar în 2019 va fi Capitala unui stat care va prelua președinția UE. Până atunci vor rezolva împreună toate problemele, vom aplica o vizune pentru modernizarea și dezvoltarea orașului. Bucureștenii au nevoie de infrastructură, școli și grădinițe, de un sistem sanitar modern și performant.

Bucureștiul e un oraș în care cultura și credințele sunt la ele acasă, e un oraș în care majoritatea și minoritățile sunt la ele acasă. Cu toții avem nevoie de toleranță, lege, justiție, siguranță, de ordine publică, de respect, de normalitate.

Azi, bucureștenii sunt batjocoriți în trafic, suferă de o administrați ineficiență din cauza celor care au condus-o. Bucureștenii plătesc un cost al vieții ridicat, fără a primi servicii de calitate. Vom schimba în bine acest lucru.

Mâine cer partidului votul de încredere. Liberalilor le cer să fie alături de mine, să fie învingători. Le cer să învingem din nou cum am învins în 2014 pentru că sunem un partid puternic de învingători.

În același timp, rămân atașat viziunii de a deschide partidul spre societatea civilă, de a primi tineri gata să-și asume misiunea grea și nobilă a politicii”, a declarat noul candidat din partea PNL.

Acesta a mai spus că îl dorește pe Ciprian Ciucu în echipa sa: ”Îi adresez lui Ciprian Ciucu invitația de a veni alături de noi. Mâine, după votul de încredere, voi face o invitație să discutăm cum putem forma un tandem pentru funcția de primar și viceprimar”.

Predoiu a mai susținut că în zilele următoare va pune la punct detaliile unui program ce va reflecta o viziune modernă, de dreapta, europeană asupra Bucureștiului.

Cătălin Predoiu, a patra propunere a liberalilor pentru Primăria Generală

#DIRECT_ONE_ vcp059#