Cătălin Drulă: Puterea bolnavă discută doar despre combinații politice, nu despre problemele reale ale oamenilor. Singura comasare reală, cea între PSD și PNL. Nu îi vom lăsa să fure viitorul românilor (VIDEO)

Publicat: 12 02. 2024, 17:15
Cătălin Drulă, președintele USR. Sursa foto: Cătălin Drulă / Facebook

Deputatul Cătălin Drulă, liderul USR, a vorbit despre posibila comasare a alegerilor, luni, pe B1 TV, la „Politica Zilei” cu Ioana Constantin, și a acuzat actuala putere că este una „bolnavă, căreia nu îi mai pasă absolut deloc de oameni”.

Cătălin Drulă (USR), pe B1 TV: Singura comasare reală, cea între PSD și PNL

Întrebat cum se vede situația din opoziție, liderul USR a spus: „Se vede rău, se vede ca o putere bolnavă, căreia nu îi mai pasă absolut deloc de oameni și discută de săptămâni întregi, dacă nu de luni de zile, doar despre astfel de combinații politice, cum este această așa-zisă comasare, și nu despre problemele reale ale românilor, nu despre faptul că oamenii o duc din ce în ce mai rău, că prețurile nu se mai opresc din crescut.

„Vedem categorii sociale cele mai diverse, de la fermieri, până la medici, oamenii de afaceri, micii întreprinzători, sunt nemulțumiri peste tot, justificate, dar singura discuție pe care o vedem de la coaliția PSD și PNL este cum să facă această comasare. În fapt, singura comasare reală care se întâmplă aici este cea între PSD și PNL. Este foarte clar pentru oricine vede aceste discuții, care sfidează România, că e vorba de a-și salva pielea și despre, până la urmă, o trădare”, a adăugat Cătălin Drulă.

Cătălin Drulă (USR): Vom învinge în orice fel de variantă, chiar dacă comasează alegerile

„PNL a spus că e partid de dreapta și că nu crește taxele, și a trădat acest lucru, și a crescut taxele. Până și PSD îi trădează pe ai lor, pentru că pare că Marcel Ciolacu ia ordine de la Cotroceni, că până la urmă nu e foarte clar dacă e chiar în interesul PSD această manevră, dar trebuie neapărat să îl salveze pe domnul Ciucă, care altfel nu mai are viitor în politică”, a continuat deputatul.

„Toate lucrurile astea trebuie să se termine. Noi o să luptăm și o să mergem în alegeri, și vom învinge în orice fel de variantă, chiar dacă comasează alegerile, pentru că nu îi vom lăsa să fure viitorul românilor”, a mai spus Cătălin Drulă.