Cătălin Drulă: PSD-ul domnului Ciolacu la braț cu PNL/Virgil Popescu măcelărește legea privind spațiile verzi din localități în Comisia de Mediu. Miercuri vor să adopte proiectul în plen

Publicat: 27 06. 2023, 18:59
Cătălin Drulă, președintele USR. Sursă foto: Cătălin Drulă / Facebook

Cătălin Drulă, liderul USR, acuză PSD și PNL că „au deturnat cu amendamente” un proiect de lege mai vechi „astfel încât spațiile verzi să poată fi măcelărite”. Deputatul susține că inițiativa a fost băgată „pe repede înainte în Comisia de Mediu”, al cărei nou președinte este Virgil Popescu, și că partidele de la putere vor să îl adopte miercuri în plen.

Cătălin Drulă, către Marcel Ciolacu: Opriți această mârșăvie și lăsați parcurile și spațiile verzi în pace!

„PSD-ul domnului Ciolacu la braț cu PNL/Virgil Popescu tocmai măcelărește legea privind spațiile verzi din localități în Comisia de Mediu.

Au început zilele trecute cu Codul urbanismului unde au băgat amendamente toxice. S-au repliat momentan de la reacția societății civile și a Opoziției și au amânat-o pe toamnă.

Dar asaltul tocmai continuă!

Azi, au băgat pe repede înainte în Comisia de Mediu (nou președinte Virgil Popescu) un proiect vechi pe care l-au deturnat cu amendamente astfel încât spațiile verzi să poată fi măcelărite. Și mâine vor să-l adopte final la plen!

Domnule Ciolacu, opriți această mârșăvie și lăsați parcurile și spațiile verzi în pace!

Opriți aceste amendamente toxice ale PSD/Laura Vicol făcute la presiunile infernale ale rechinilor imobiliari.

Ce vreți să le lăsăm copiilor noștri, betoane în loc de parcuri?”, a scris liderul USR, marți, pe Facebook.