Cătălin Drulă: PSD-PNL împart statul ca pe o pradă pentru privilegiați, în timp ce oamenii suferă din cauza scumpirilor, dar le-a dat cu virgulă că la anul sunt alegeri. Se pare că din democrație îi încurcă acest detaliu (VIDEO)

Publicat: 19 04. 2023, 18:01
Actualizat: 19 04. 2023, 18:02
Cătălin Drulă, președintele Uniunii Salvați România. Foto: USR / Facebook

Deputatul Cătălin Drulă, liderul USR, a comentat într-o notă ironică discuțiile coalției despre posibilitatea de comasare a alegerilor locale cu cele parlamentare, miercuri, pe B1 TV, la „Politica Zilei” cu Ioana Constantin, și a spus că pe guvernanți „se pare că din democrație îi încurcă acest detaliu, și anume alegerile”.

Cătălin Drulă, pe B1 TV, despre PSD și PNL: Se tot dau din colț în colț cum să facă să nu ajungă la nota de plată a alegerilor

Întrebat cum vede USR posibilitatea de a fi comasate alegerile, liderul USR a afirmat: „Se pare că din democrație îi încurcă acest detaliu, și anume alegerile, adică tot planul era perfect, noi, PSD-PNL, rămânem la guvernare, vor rămâne la guvernare, împart statul ca pe o pradă pentru privilegiați, în timp ce oamenii suferă din cauza scumpirilor, dar le-a dat cu virgulă într-un punct, la anul sunt alegeri și poporul ăsta mai poate să se și pronunțe și să spună că nu îi place ce se întâmplă”.

„Se tot dau din colț în colț prin Parlament, prin ședințele lor de coaliție, cum să facă să nu ajungă la nota de plată a guvernării. Una dintre ideile geniale – și bineînțeles că sunt sarcastic când spun asta – a venit de la PNL, să pună șase buletine de vot deodată, prin care să se voteze și la consiliu județean, și la primărie, și la Parlament”, a continuat liderul USR.

„Eh, vreau să îți spun, Ioana Constantin, că am avut astăzi în Parlament, poate că sună și într-o notă amuzantă, între toate aceste funcții care s-au ocupat în Parlament au fost cinci buletine de vot, vreau să spun că cei de la PNL și de la PSD, cu pixul pe cinci buletine de vot, erau complet încurcați, nu mai știau care unde vine, unde trebuie să taie, ce să facă. Chiar stând acolo la coada votului, am glumit cu câțiva dintre ei și le-am spus, ați văzut ce înseamnă alegeri comasate, cu multe buletine?”, a povestit el.