Cătălin Drulă: Premierul Ciolacu are datoria să o demită pe Firea. Clanul Firea-Pandele nu mai poate sta la masa guvernului

Publicat: 13 07. 2023, 12:06
Cătălin Drulă, președintele USR. Sursă foto: Cătălin Drulă / Facebook

Deputatul Cătălin Drulă, președintelui USR, s-a arătat de părere că prim-ministrul Marcel Ciolacu „are datoria să o demită” pe Gabriela Firea din funcția de ministru al Familiei. Afirmația liderului din opoziție vine în contextul în care Marius Budăi și-a depus mandatul de ministru al Muncii.

Cătălin Drulă (USR) cere demiterea Gabrielei Firea de la Ministerul Familiei

Liderul USR consideră că demisia lui Marius Budăi trebuie să fie urmată de înlăturarea Gabrielei Firea.

„După demisia lui Marius Budăi TREBUIE să urmeze Gabriela Firea.

Fiecare zi de întârziere înseamnă sfidare și dispreț față de românii revoltați de ororile din Voluntari.

Premierul Ciolacu are datoria să o demită pe Firea. Oricâte calcule cinice își fac în spate, acestea nu pot trece înaintea unui gest necesar și obligatoriu.

Clanul Firea-Pandele nu mai poate sta la masa guvernului”, a scris Cătălin Drulă, joi, pe Facebook.

El a vorbit despre această situație și la Știrile B1 TV prezentate de Andreea Moraru, acolo unde a acuzat PSD și PNL că încearcă „mușamalizarea” cazului azilelor groazei.

„Rolul Parlamentului este și acesta de control, iar o comisie de anchetă parlamentară este cel mai natural loc unde să se vadă care sunt responsabilitățile, care sunt problemele și care sunt soluțiile. Nu se dorește așa ceva, văd că preocuparea PSD și a PNL este cum să fugă și să stingă acest scandal, aruncând cu o responsabilitate difuză”, a declarat Cătălin Drulă.