Cătălin Drulă, la Congresul USR: Guvernarea Iohannis-Ciolacu a eșuat! Fiecare familie din România plătește astăzi prețul acestui eșec / Singura lor realizare a fost salvarea pensiilor speciale (VIDEO)

Publicat: 17 06. 2023, 17:50
Actualizat: 17 06. 2023, 18:14
Cătălin Drulă, președintele USR. Sursă foto: usr.ro

Liderul USR, deputatul Cătălin Drulă, a criticat dur actuala guvernare, sâmbătă, la Congresul partidului, și a afirmat ironic că „singura realizare” a actualei guvernări „a fost salvarea pensiilor speciale”.

„Guvernarea Iohannis-Ciolacu a eșuat!”, a spus Cătălin Drulă, la Congresul USR

Liderul USR l-a acuzat pe președintele Klaus Iohannis că „a trădat voturile alegătorilor”.

„Guvernarea Iohannis-Ciolacu a eșuat! România este astăzi într-o situație mult mai rea decât atunci când au preluat guvernarea. Așa cum spuneau și antevorbitorii mei, Iohannis a trădat voturile alegătorilor și a adus PSD la guvernare. Cei mai mulți români trăiesc astăzi mai rău decât în urmă cu un an și jumătate. Am avut în perioada asta cele mai mari scumpiri din ultimii 20 de ani. S-a dublat prețul la mâncare. Au crescut ratele la bancă. Economia stă pe loc și ultimele cifre de la INS ne arată că cifra de afaceri din industrie s-a prăbușit în luna aprilie în această primăvară. Fiecare familie din România plătește astăzi prețul acestui eșec”, a declarat Cătălin Drulă.

„Singura lor realizare a fost salvarea pensiilor speciale. Nicolae Ciucă, și astăzi, ca în ziua în care a preluat mandatul, continuă să încaseze acea pensie de 18.000 de lei, în timp ce milioane de familii o duc astăzi mai rău decât atunci când a preluat mandatul de premier. Asta este așa-zisa stabilitate pe care ne-a vândut-o președintele Iohannis când a adus PSD la guvernare”, a adăugat deputatul Cătălin Drulă.