Cătălin Drulă, despre scandalul azilelor groazei: “Gabriela Firea este exclusiv preocupată de a-și salva cariera politică” (VIDEO)

Cătălin Drulă, despre scandalul azilelor groazei: “Gabriela Firea este exclusiv preocupată de a-și salva cariera politică” (VIDEO)
Cătălin Drulă, președintele USR. Foto: USR / Facebook

Președintele USR, Cătălin Drulă, a declarat luni seara într-o intervenție pentru B1 TV, despre scandalul azilelor groazei din Voluntari, că Gabriela Firea este preocupată exclusiv de salvarea carierei sale politice:

Cătălin Drulă, despre scandalul azilelor groazei

„Despre responsabilii acestei situații care stau la masa Guvernului, despre Gabriela Firea care a înșirat numai minciuni zilele acestea și am văzut chiar mai devreme colegii dumneavoastră din presa de investigații, cum Primăria Voluntari, soțul doamnei Firea, cunoștea această situație, este parte unui proces deschis de vecinii unuia dintre acele azile ale groazei.

Este exclusiv preocupată doamna Firea de a-și salva cariera politică. Sunt înfiorat de atâta lipsă de umanitate. Principala preocupare a acestor oameni a fost să își apere carierele politice, să se gândească cum îi afectează și să arunce mai departe cu noroi. Sunt cel puțin trei miniștri care stau la masa Guvernului și care sunt oamenii nu numai politic și moral, dar vedem că legăturile acestor mafii merg până în imediata apropiere, de la colaboratori numiți, doamna Firea o numește pe această doamnă care era vicepreședinte acolo, sora mea. Vedem legături cu Primăria din Voluntari, vedem cum domnul Budăi ajunsese ca acest ONG care a făcut aceste verificări era incomod.

Există o linie clară de vinovăție și politică, și morală, și factuală, dar domnul Ciolacu este fricos pe acest subiect”.

Primăria Voluntari condusă de Florentin Pandele, soțul Gabrielei Firea, a fost sesizată în mod repetat, încă din 2021, despre posibilele abuzuri din azilele groazei, dezvăluie Centrul de Investigații Media și Buletin de București.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
23:56 - Un accident grav de circulație a avut loc joi seară în Cluj. Cinci tineri, printre care o adolescentă de 15 ani, au fost transportați la spital
23:53 - Ursula von der Leyen a anunțat un ajutor de 10 miliarde de euro pentru ţările afectate de inundaţii
23:37 - Rareș Bogdan, despre amendamentul care-l ajută pe Iohannis să candideze la parlamentare: Nu lăsăm pe nimeni în urmă. Ne respectăm președinții de partid și de țară. Privim spre viitor
23:27 - Țara din Europa care va limita folosirea limbii ruse. Nu va mai putea fi folosită la locurile de muncă sau pe bancomate
23:14 - Cum a scăpat Mario Iorgulescu de pedeapsa de 13 ani și 8 luni de închisoare. Motivare: Nu a intenționat să omoare pe cineva / Opinia separată a unui judecător: Tânărul era beat, drogat, conducea cu viteză excesivă, a trecut pe roșu
23:00 - Cât costă o vacanță de șapte zile, la un hotel all inclusive în prima vacanță a elevilor. Unele destinații deja nu mai au locuri
22:39 - Bogdan Paraschiv (Partida Romilor): Am auzit încă de acum 6 – 7 luni că e posibil ca Iohannis să candideze la parlamentare (VIDEO)
22:33 - Momente de groază la bordul unui avion. În timpul zborului, pasagerii au început să „sângereze din gură și din urechi”
22:07 - Diana Buzoianu (USR) acuză PNL de ipocrizie în relația cu Nicușor Dan: L-au atacat atâtea luni și acum îl caută. Teatru ieftin pentru voturi (VIDEO)
22:02 - Țuțuianu: Iohannis a tot căutat un loc de muncă bun și cald, după ieșirea din mandat. Probabil candidatura lui la Senat e susținută de Ciucă pentru un fel de întoarcere a unor servicii pe care i le-a făcut președintele în ultimii ani (VIDEO)