Cătălin Drulă, despre posibilul blat PNL-PSD la Capitală: Istoria acestui partid mincinos în București a fost construită pe o opoziție la PSD. Este genul de mișcare de finalizare de carieră politică (VIDEO)

Publicat: 03 05. 2023, 18:10
Foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Liderul USR, Cătălin Drulă, a vorbit despre scenariul unui blat PNL-PSD la alegerile pentru Primăria Capitalei, miercuri, pe B1 TV, la „Politica Zilei” cu Ioana Constantin, și a avertizat PNL București „că acesta este genul de mișcare de finalizare de carieră politică”.

Cătălin Drulă, pe B1 TV, despre posibilul blat PNL-PSD la Capitală: E genul de mișcare de finalizare de carieră politică

Întrebat ce va face USR la alegerile pentru Primăria Capitalei, Cătălin Drulă a răspuns: „Avem un parteneriat cu Nicușor Dan, după cum știm, noi nu l-am trădat și vom face tot ce ține de noi să n-ajungă Gabriela Firea din nou primar”.

Cât despre posibilitatea unui blat PNL-PSD, liderul USR a afirmat: „Ceva, iarăși, incredibil! Adică istoria acestui partid mincinos în București a fost construită pe o opoziție la PSD, că sunt oameni care au votat, d-aia și-au pus voturile acolo, de bună-credință, crezând că e o alternativă. E o rușine teribilă pentru acest oraș”.

„Vă reamintesc că Gabriela Firea a adus cea mai mare caracatiță, caracatița companiilor municipale, mafia Voluntari-București, în care pur și simplu au doborât bugetul Bucureștiului, de i-a luat lui Nicușor Dan doi ani de zile cât de cât să îl asaneze să ajungă într-o stare de solvabilitate pe care am văzut-o și în ratingul recent al Fitch”, a continuat Cătălin Drulă.

„Le spun celor de la PNL București, că mai sunt și oameni cu capul pe umeri acolo, să se gândească bine, să își dea cu apă rece pe față, înainte să facă mișcarea asta și să se ia în brațe cu PSD, că acesta este genul de mișcare de finalizare de carieră politică. PNL are în continuare un viceprimar, care poate ar fi bine să respecte mai mult pe ce a candidat și parteneriatul pe care l-a avut cu USR, cu PMP, și pentru susținerea lui Nicușor Dan, să asculte mai puțin la PSD. Are un primar la Sectorul 6, Ciprian Ciucu, care din câte știu este anti-PSD-ist”, a adăugat deputatul, care a criticat guvernarea Ciucă și a vorbit și despre banii pe care i-ar putea pierde România din PNRR.