Cătălin Drulă, despre posibilul blat PNL-PSD la Capitală: Istoria acestui partid mincinos în București a fost construită pe o opoziție la PSD. Este genul de mișcare de finalizare de carieră politică (VIDEO)

Cătălin Drulă, despre posibilul blat PNL-PSD la Capitală: Istoria acestui partid mincinos în București a fost construită pe o opoziție la PSD. Este genul de mișcare de finalizare de carieră politică (VIDEO)
Foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Liderul USR, Cătălin Drulă, a vorbit despre scenariul unui blat PNL-PSD la alegerile pentru Primăria Capitalei, miercuri, pe B1 TV, la „Politica Zilei” cu Ioana Constantin, și a avertizat PNL București „că acesta este genul de mișcare de finalizare de carieră politică”.

Cătălin Drulă, pe B1 TV, despre posibilul blat PNL-PSD la Capitală: E genul de mișcare de finalizare de carieră politică

Întrebat ce va face USR la alegerile pentru Primăria Capitalei, Cătălin Drulă a răspuns: „Avem un parteneriat cu Nicușor Dan, după cum știm, noi nu l-am trădat și vom face tot ce ține de noi să n-ajungă Gabriela Firea din nou primar”.

Cât despre posibilitatea unui blat PNL-PSD, liderul USR a afirmat: „Ceva, iarăși, incredibil! Adică istoria acestui partid mincinos în București a fost construită pe o opoziție la PSD, că sunt oameni care au votat, d-aia și-au pus voturile acolo, de bună-credință, crezând că e o alternativă. E o rușine teribilă pentru acest oraș”.

„Vă reamintesc că Gabriela Firea a adus cea mai mare caracatiță, caracatița companiilor municipale, mafia Voluntari-București, în care pur și simplu au doborât bugetul Bucureștiului, de i-a luat lui Nicușor Dan doi ani de zile cât de cât să îl asaneze să ajungă într-o stare de solvabilitate pe care am văzut-o și în ratingul recent al Fitch”, a continuat Cătălin Drulă.

„Le spun celor de la PNL București, că mai sunt și oameni cu capul pe umeri acolo, să se gândească bine, să își dea cu apă rece pe față, înainte să facă mișcarea asta și să se ia în brațe cu PSD, că acesta este genul de mișcare de finalizare de carieră politică. PNL are în continuare un viceprimar, care poate ar fi bine să respecte mai mult pe ce a candidat și parteneriatul pe care l-a avut cu USR, cu PMP, și pentru susținerea lui Nicușor Dan, să asculte mai puțin la PSD. Are un primar la Sectorul 6, Ciprian Ciucu, care din câte știu este anti-PSD-ist”, a adăugat deputatul, care a criticat guvernarea Ciucă și a vorbit și despre banii pe care i-ar putea pierde România din PNRR.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
23:56 - Un accident grav de circulație a avut loc joi seară în Cluj. Cinci tineri, printre care o adolescentă de 15 ani, au fost transportați la spital
23:53 - Ursula von der Leyen a anunțat un ajutor de 10 miliarde de euro pentru ţările afectate de inundaţii
23:37 - Rareș Bogdan, despre amendamentul care-l ajută pe Iohannis să candideze la parlamentare: Nu lăsăm pe nimeni în urmă. Ne respectăm președinții de partid și de țară. Privim spre viitor
23:27 - Țara din Europa care va limita folosirea limbii ruse. Nu va mai putea fi folosită la locurile de muncă sau pe bancomate
23:14 - Cum a scăpat Mario Iorgulescu de pedeapsa de 13 ani și 8 luni de închisoare. Motivare: Nu a intenționat să omoare pe cineva / Opinia separată a unui judecător: Tânărul era beat, drogat, conducea cu viteză excesivă, a trecut pe roșu
23:00 - Cât costă o vacanță de șapte zile, la un hotel all inclusive în prima vacanță a elevilor. Unele destinații deja nu mai au locuri
22:39 - Bogdan Paraschiv (Partida Romilor): Am auzit încă de acum 6 – 7 luni că e posibil ca Iohannis să candideze la parlamentare (VIDEO)
22:33 - Momente de groază la bordul unui avion. În timpul zborului, pasagerii au început să „sângereze din gură și din urechi”
22:07 - Diana Buzoianu (USR) acuză PNL de ipocrizie în relația cu Nicușor Dan: L-au atacat atâtea luni și acum îl caută. Teatru ieftin pentru voturi (VIDEO)
22:02 - Țuțuianu: Iohannis a tot căutat un loc de muncă bun și cald, după ieșirea din mandat. Probabil candidatura lui la Senat e susținută de Ciucă pentru un fel de întoarcere a unor servicii pe care i le-a făcut președintele în ultimii ani (VIDEO)