Candidatul Alianței Dreapta Unită pentru Primăria Sectorului 3 din București, la spital în noaptea alegerilor. Radu Judele susține că a fost victima unei agresiuni: „Noapte bună, România!”

Candidatul Alianței Dreapta Unită pentru Primăria Sectorului 3 din București, la spital în noaptea alegerilor. Radu Judele susține că a fost victima unei agresiuni: „Noapte bună, România!”
Sursa foto: Cristian Vasile Photography / Lucian Judele - Facebook

Candidatul Alianței Dreapta Unită pentru Primăria Sectorului 3 din București, Lucian Judele, a anunțat pe Facebook că a ajuns la spital în noaptea de duminică spre luni, în umra unei agresiuni

Lucian Judele a povestit pe Facebook că a fost agresat chiar în prezența jandarmilor, în timp ce acesta suna la numărul de urgență 112 pentru a cere ajutor.

Aș fi vrut în acest moment să scriu un mesaj în care să vă mulțumesc tuturor pentru lupta pe care am dat-o împreună pentru Sectorul 3 și pentru Capitală.Din păcate, acum mă aflu într-un spital… Am ajuns aici din cauza unei traume provocate de oamenii de nădejde ai lui Negoiță trimiși să se asigure că iese cine trebuie.”, a scris Lucian Judele pe Facebook.

„Trauma a fost, de altfel, provocată de față cu jandarmii și în timp ce eram la telefon cu 112, încercând să le spun să vină urgent pentru că 3 indivizi mă amenință. Nu au mai apucat să ajungă, au venit direct cei de la SMURD să spele balta de sânge. Adus cu SMURD-ul la spital, sunt certat că am ajuns unde nu trebuie… că pentru urgența mea au nevoie de alți specialiști pe care spitalul nu îi are. Acum se ceartă cei de la SMURD cu personalul medical. Cei de la SMURD spun că mă lasă aici, iar cei din spital spun că trebuie să ajung urgent în altă parte. Vă mai povestesc eu altă dată cum se termină noaptea asta…Până una-alta… Noapte bună, România! Noapte bună, democrație din Sectorul 3!”, precizează candidatul ADU în postarea de pe rețeaua de socializare.

Potrivit rezultatelor sondajului exit poll realizat de Curs Avangarde, Robert Negoiță câștigă un nou mandat de primar al Sectorului 3, obținând 51% din opțiunile de vot, conform datelor exit poll-ului de la alegerile locale 2024 din Sectorul 3 al Capitalei, prezentate de stiripesurse.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
23:56 - Un accident grav de circulație a avut loc joi seară în Cluj. Cinci tineri, printre care o adolescentă de 15 ani, au fost transportați la spital
23:53 - Ursula von der Leyen a anunțat un ajutor de 10 miliarde de euro pentru ţările afectate de inundaţii
23:37 - Rareș Bogdan, despre amendamentul care-l ajută pe Iohannis să candideze la parlamentare: Nu lăsăm pe nimeni în urmă. Ne respectăm președinții de partid și de țară. Privim spre viitor
23:27 - Țara din Europa care va limita folosirea limbii ruse. Nu va mai putea fi folosită la locurile de muncă sau pe bancomate
23:14 - Cum a scăpat Mario Iorgulescu de pedeapsa de 13 ani și 8 luni de închisoare. Motivare: Nu a intenționat să omoare pe cineva / Opinia separată a unui judecător: Tânărul era beat, drogat, conducea cu viteză excesivă, a trecut pe roșu
23:00 - Cât costă o vacanță de șapte zile, la un hotel all inclusive în prima vacanță a elevilor. Unele destinații deja nu mai au locuri
22:39 - Bogdan Paraschiv (Partida Romilor): Am auzit încă de acum 6 – 7 luni că e posibil ca Iohannis să candideze la parlamentare (VIDEO)
22:33 - Momente de groază la bordul unui avion. În timpul zborului, pasagerii au început să „sângereze din gură și din urechi”
22:07 - Diana Buzoianu (USR) acuză PNL de ipocrizie în relația cu Nicușor Dan: L-au atacat atâtea luni și acum îl caută. Teatru ieftin pentru voturi (VIDEO)
22:02 - Țuțuianu: Iohannis a tot căutat un loc de muncă bun și cald, după ieșirea din mandat. Probabil candidatura lui la Senat e susținută de Ciucă pentru un fel de întoarcere a unor servicii pe care i le-a făcut președintele în ultimii ani (VIDEO)