Călin Popescu-Tăriceanu: În PNL există o anumită somnolenţă democratică

Publicat: 21 02. 2013, 19:32

Fostul președinte al PNL Călin Popescu Tăriceanu a declarant, joi, după şedinţa Delegaţiei Permanente a PNL, că în cadrul partidului există “o anumită somnolență democratică”.

Ceea ce mă îngrijorează este că în PNL este o anumită somnolenţă democratică. Având în vedere că propunerile mele (n.r. – de modificare a Statutului PNL, respinse prin vot) ar fi permis accederea în structurile de conducere a unor oameni noi, a unor oameni care în mod legitim îşi doresc să acceadă la funcţiile de conducere. În pofida acestui lucru, am văzut o atitudine care pe mine mă decepţionează„, a afirmat Tăriceanu.

Totodată, liberalul a anunțat că va fi prezent la Congresul PNL.

Eu nu am făcut aceste demersuri dintr-o perspectivă personală. Ca fost preşedinte al partidului, am o singură preocupare – ca partidul acesta să nu ajungă o structură anchilozată în care funcţionează sistemul de a intra în graţiile şefului. Vreau să fie un partid modern, democratic, liberal în care competiţia primează„, a adăugat Tăriceanu.

Primarul PNL al Sectorului 1, Andrei Chiliman, a declarat, joi, că este foarte dezamăgit de noul Statut adoptat de Delegaţia Permanentă şi că, în consecinţă, nu va participa la Congres. (Detalii AICI)

Tăriceanu: În PNL este o somnolență democratică

http://static1.mediadirect.ro/mediaplayer/manager/preloader.swf

Embed: